Namenjeno članom, torej vam in nam. > Anonimno v javnost

Olajšaj se malo. Trinajsti del

<< < (56/81) > >>

Škratinja Nagaya:
Naredila sem slona iz surikate.  :(

Škratinja Nagaya:
Želim vam noč po vaših željah.  ;)

Jernej:

--- Quote from: Jane on August 25, 2015, 01:49:33 PM ---... ko mu razložim da jih imam ogromno in da trenutno ne bom kupovala knjig, me napizdi da sem škrta mama....

--- End quote ---
Mu nisi rekla, da je zelo podlo od njega, ker te hoče zmanipulirat z občutkom krivde, ko svojim lastnim otrokom ne privoščiš izkušnje z literaturo. Čista psihoigrica. Tip je očitno bral Erica Bernea ("Games people play" je naslov knjige) in zdaj poskuša prit s tem ljudem do živega.

--- Quote from: Pika on August 25, 2015, 02:36:36 PM ---S strani moža vsak dan nova laž.
Danes sta se zvrstili že dve.

--- End quote ---
Odvisno, kakšna laž. A takšna, ki skrije vse podatke, da bi ti prihranila skrbi, ali takšna, ko noče inkriminirat sebe, ker bi to imelo posledice za njegovo lastno eksistenco?

Jane:

--- Quote from: Jernej on August 25, 2015, 11:14:24 PM ---
--- Quote from: Jane on August 25, 2015, 01:49:33 PM ---... ko mu razložim da jih imam ogromno in da trenutno ne bom kupovala knjig, me napizdi da sem škrta mama....

--- End quote ---
Mu nisi rekla, da je zelo podlo od njega, ker te hoče zmanipulirat z občutkom krivde, ko svojim lastnim otrokom ne privoščiš izkušnje z literaturo. Čista psihoigrica. Tip je očitno bral Erica Bernea ("Games people play" je naslov knjige) in zdaj poskuša prit s tem ljudem do živega.

--- End quote ---

Ker sem bila v tistem momentu "zelooo dobre volje" sem mu rekla, da naj me neha dr**** in sp**** ven. Občasno preveč burno reagiram na ljudi, ki hočejo vzbujat občutke krivde haha

Jane:
Mislim definitivno bi pri meni bolj palil stavek, gospa doma imam lačne otroke/ženo....že 5 mescev nisem plačal položnic, a kupite knjigo.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version