Author Topic: leva roka  (Read 15726 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
Re: leva roka
« Reply #15 on: June 27, 2015, 09:55:45 PM »
Vizualno lep? Možnosti za zaslužit keš?  :laugh: :laugh: ;D :D
...
...
...
...
No, za nasmejat se bo dobro ::)

No to je samo moznost, ni nujno da bo tko haha
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #16 on: March 16, 2019, 03:03:25 AM »
To temo sem ob pregledu našel. Spadam v skupino A.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline 3lumpi866

• Mojster
  • Vest je tašča, katere obisk nima konca
« Reply #17 on: March 16, 2019, 05:35:35 AM »
Tudi jaz sem A. Lahko vam dam tudi praktične, osebne izkušnje in primerjave. Sem levična. 

Offline 3lumpi866

• Mojster
« Reply #18 on: March 16, 2019, 06:32:00 AM »
Glede na to, da gre za levo roko, ki jo učinkovito uporabljam že vse življenje, bom malo komentirala zgornja članka. Taki testi so taki, da se vedno nekje najdeš.

To so povzetki kjer sem se "delno" našla:

Skupina A: Ljudje, ki imajo prstanec daljši od kazalca so običajno vizualno lepi ljudje /to je vedno individualna ocena😀/. Strokovnjaki so ugotovili, da imajo ljudje, ki imajo prstanec daljši od kazalca, več možnosti, da zaslužijo več denarja /se strinjam z Jernejem in Jane/
Skupina B: Niso tip človeka, ki bodo v odnosu naredili prvi korak /to je držalo v mlajših letih, z leti, ko že malo bolj razumsko hodiš skozi življenje se to spremeni/, toda vedno opazijo in cenijo pozornost, ki so je deležni /ja, opazijo/.
Skupina C: Ljudje, ki imajo enako dolga prstanec in kazalec so miroljubni in se ne počutijo dobro, če se znajdejo v sporu /drži/. So dobro organizirani in se trudijo, da bi bilo z vsemi v dobrih odnosih /organizirani? - kakor pri čem. V dobrih odnosih - drži/. V zvezi so zvesti, ter zelo nežni in pozorni do svojega partnerja /to bi najbrž lažje ocenil partner ampak mislim in upam da drži/.
LDLD - zelo močan karakter. Nemogoče je spremeniti njihovo stališče. Energična, vztrajna pri soseganju svojih ciljev. LDLL - podobno kot predhodni karkter, le nekoliko nežnejši, nagnjen k samoanalizi. Težko najde prijatelje /delno drži/.

No, vsaj to o samoanalizi drži, ali ne? 🤣

Offline 3lumpi866

• Mojster
« Reply #19 on: March 16, 2019, 07:02:27 AM »
Članek z naslovom "Spregledani levičarji avtorice   mag. Katarine Kesič Dimic, prof. def. Objavljen v Vivi.

https://drive.google.com/file/d/1AtJOuqzh9lYUsvpgrrN6FZT7tXUrl-ms/view?usp=drivesdk

Offline 3lumpi866

• Mojster
« Reply #20 on: April 01, 2019, 03:23:07 PM »
Ne vem kam bi to pasalo pa dodajam sem.

Zasledila sem članek, ki razlaga kakšno vlogo v življenju ima krvna skupina "0". Prilagam link, ker opisuje tudi značilnosti ljudi s to krvno skupino.

https://www.facebook.com/175719755481/posts/10156899419920482/

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #21 on: April 04, 2019, 09:47:45 AM »
Zanimivo za prebrati, pa vendar ne moremo vseh ljudi z isto krvno skupino metati v isti koš. Žal. Predvsem kar se tiče prehrane.
9ZK 674

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #22 on: April 04, 2019, 10:16:53 AM »
Zanimivo za prebrati, pa vendar ne moremo vseh ljudi z isto krvno skupino metati v isti koš. Žal. Predvsem kar se tiče prehrane.

V zadnjem času sem imela priliko z eno nekaj delat in ona daje poudarek na prehrano v skladu s krvno skupino. Pa sem se malo opazovala, pregledala, kaj mi paše in kaj naj bi jedla glede na krvno skupino. Kar nekaj prehrambenih skupin mi odgovarja, kot je priporočeno. In ker sem svojo prehrano opazovala tudi glede na ayurvedsko opredelitev doš,  v katerih sem, sem našla kar nekaj vzporednic, ki so v obeh pogledih skupne. Glede na častitljivo starost in znanje ayurvede bolj zaupam le - tej, tam pa nisem samo ena ali druga doša, ampak ena 60 %, druga rečmo 30 %, tretja 20 %. Tako da, ayurveda fajn, a nisem striktna do vsake jedi. Tak normalno, zakon zdrave pameti.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #23 on: April 04, 2019, 10:47:17 AM »
Ja, kaj je že to zdrava pamet  :laugh: :laugh:
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #24 on: April 04, 2019, 11:11:43 AM »
Ja, kaj je že to zdrava pamet  :laugh: :laugh:

Taka, ko se ne pustiš več mesti tavžnt teorijam na netu, poročilom, člankom, drugim ljudem...pa zavzameš stališče... In ja, kdaj bo to?  ;)

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #25 on: April 04, 2019, 01:31:11 PM »
joj, ja, saj na koncu ugotoviš, da je najbolje poslušati svoje telo in to je to.
9ZK 674

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #26 on: April 04, 2019, 02:12:28 PM »
Ja Saška, poslušati svoje telo in svojo zdravo kmečko pamet ;)
Ampak kdo to sploh še zna ??? :embarrassed:
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #27 on: October 26, 2021, 03:27:10 AM »
Testiram
Moja astro karta

9ZK število 858