Namenjeno članom, torej vam in nam. > Prostor za razvedrilo

Uslužbenci hotela Spletni simbol, 43. del

<< < (71/88) > >>

sanjalka:
Hvala Rena :-*
Dobre zelje tudi tebi za boljse pocutje :-*
Evo, jaz pa ravnokar od zdravnika, sedaj cakam se izvid krvi, sum na pljucnico  :-\

Jane:

--- Quote from: sanjalka on August 11, 2015, 02:38:11 PM ---Hvala Rena :-*
Evo, jaz pa ravnokar od zdravnika, sedaj cakam se izvid krvi, sum na pljucnico  :-\

--- End quote ---

ojoj a se hecaš?? Pa kaj je to letos, komaj sem se znebila te pljučnice. Če bo res to, ti lahko dam ene par napotkov za naprej, sirup črne redkve, pa LEŽAT, ne premikaj se sploh, sama sem se neki zajebavala vsakič ko sem bla boljš, potem pa vidiš da moraš res ležat, če ne se kar vleče. Če ne bo boljš takoj nazaj, nič čakat.
Sicer pa upam da ni to. Drži se.

sanjalka:

--- Quote from: Jane on August 11, 2015, 02:50:56 PM ---

--- End quote ---

ojoj a se hecaš?? Pa kaj je to letos, komaj sem se znebila te pljučnice. Če bo res to, ti lahko dam ene par napotkov za naprej, sirup črne redkve, pa LEŽAT, ne premikaj se sploh, sama sem se neki zajebavala vsakič ko sem bla boljš, potem pa vidiš da moraš res ležat, če ne se kar vleče. Če ne bo boljš takoj nazaj, nič čakat.

--- End quote ---

Upam srcno, da je samo viroza. Pljucnico sem imela do zdaj 1x, 2 meseca nisem prisla k sebi. Pet korakov mi je predstavljalo napor, s tem, da da sem bila precej mlajsa takrat.
Hvala za nasvet Jane. Ja, lezat je potrebno, vem in to mi predstavlja problem, ker sem tezko pri miru. Moj vladar karte je le merkur v dvojcku, tako da ja, ocitno me mora nekaj prisiliti k temu, da se malo ustavim....

Jane:

--- Quote from: sanjalka on August 11, 2015, 03:14:34 PM ---
--- Quote from: Jane on August 11, 2015, 02:50:56 PM ---

--- End quote ---

--- End quote ---

Upam srcno, da je samo viroza. Pljucnico sem imela do zdaj 1x, 2 meseca nisem prisla k sebi. Pet korakov mi je predstavljalo napor, s tem, da da sem bila precej mlajsa takrat.
Hvala za nasvet Jane. Ja, lezat je potrebno, vem in to mi predstavlja problem, ker sem tezko pri miru. Moj vladar karte je le merkur v dvojcku, tako da ja, ocitno me mora nekaj prisiliti k temu, da se malo ustavim....

--- End quote ---

Ja ne govori sploh, jaz se sploh nisem znala ustavit. Sem požrla par lekadolov in šla delat z 39 vročine, kao sej je kul. Ja itak....Sicer sem posejala črno redkev, ampak ne vem če bo kaj kmalu zrasla, če bo ti jo pošljem/dostavim. Drugače lahko probaš tudi sirup iz čebule in medu, ampak je črna redkev res odlična za pljučnice. Načeloma pa če imaš eterična olja evkaliptus in origano sta tudi za pljučnico. Lahko jih inhaliraš ali pa mešaš z baznim oljem in nanašaš na pljuča, vsake pol ure.

sanjalka:
Verjetno je k bolezni prispevalo tudi stresno obdobje v casu r venere, saj imava z mojim precej razciscevanja za nazaj, posledicno veliko prepirov, tezkih besed in vse to je zelo vplivalo na moje splosno pocutje... Prav utrujena sem bila ze od vsega tega razciscevanja, od teh prepirov in evo me je tole ustavilo....
Sedaj upam, da bo slo samo se na bolje.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version