Namenjeno članom, torej vam in nam. > Prostor za razvedrilo

Uslužbenci hotela Spletni simbol, 43. del

<< < (73/88) > >>

Jane:
Dobis na trznici v bolje zalozenih trgovinah, jaz sem jo posejala 14 dni nazaj in jo imas potem v kleti za ozimnico cez zimo.
Sirup pa nardis tko da jo izdolbes in naredis luknjo v spodnji del. nafilas z medom in postavis tako da odteka cez luknjo. Potem to po zlickah pijes 1-2 zlicke na dan :)

sanjalka:

--- Quote from: Jane on August 11, 2015, 05:46:01 PM ---Dobis na trznici v bolje zalozenih trgovinah, jaz sem jo posejala 14 dni nazaj in jo imas potem v kleti za ozimnico cez zimo.
Sirup pa nardis tko da jo izdolbes in naredis luknjo v spodnji del. nafilas z medom in postavis tako da odteka cez luknjo. Potem to po zlickah pijes 1-2 zlicke na dan :)

--- End quote ---

Hvala, bom poizkusila.
imam grozljiv suh, glase, lajajoc kaselj in me res skoz sili na kaselj. To pomaga tudi za umiritev kaslja ali je za umirjanje kaslja kaj drugega.?

Moi:
http://www.medex.si/shop/crna-redkev-sirup/

medex ima tak sirup (ni ravno domače, je pa...domače, slovensko  :laugh:)

Jane:
Ja meni so razlozili da je to za umirjanje kaslja, sicer suhi kaselj "spremeni" v mokri. Ampak to je point  da zacnes bacile ven spravljat.

sanjalka:

--- Quote from: Jane on August 11, 2015, 07:18:14 PM ---Ja meni so razlozili da je to za umirjanje kaslja, sicer suhi kaselj "spremeni" v mokri. Ampak to je point  da zacnes bacile ven spravljat.

--- End quote ---

To rabim, da suh kaselj spremenim v "pljuvanje" :)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version