Kaj me kaj čaka v prihodnjih 2 mesecih?
Ta napoved je osredotočena na eno stvar, ki se pokaže kot skrb, zato so karte pokazale samo to zgodbo, saj so hotele razjasniti situacijo. Bolj kot ne je mišljeno tole za julij.
Manjka ti dobre volje, vendar pa si samozaupaš, kar je dobro. Trenutno greš skozi neko krizno situacijo, ki pa bi lahko bila povezna s službo in se torej vidi daljše poslovno potovanje. To potovanje ni tvoja želja in zato bi rada spremenila poslovni načrt. Predvsem te skrbi, da nekaj ne bo "v redu", da neko situacijo ne boš naredila tako, kot bi jo lahko, vendar pa pri vsem tem gre za dragoceno stvar, dragoceno izkušnjo, ki ni vsakdanja in bi ji bilo potrebno posvetiti vso pozornost, ker si jo namreč tudi zasluži.
Zdaj mi pa povej, da ne planiraš poslovnega potovanja.
V bistvu ga res ne.
Jaz v službi zelo zelo malo potujem.
Ok, torej sem zašel pri poslovnem potovanju. A mi lahko prosim potrdiš besedilo, ki sem ga podčrtal? Ker tole bi moralo držati in sem torej samo pri poslovnem potovanju zašel v drugo smer.
Ostalo pa lahko potrdim. Verjetno imam še v podzavesti malo strahu prisotnega, ampak upam, da ga bom odpravila vsak čas. Imam več "projektov" odprtih na različnih področjih, predvsem osebnih, od stanovanja, poroke, otrok itd. Je pa pri vsakem malce strahu oziroma negotovosti prisotnega.
Hvala.

Ja, zdaj se dosti bolj jasno vidi ta situacija. Ne vem zakaj, ampak vedno zaidem pri poslovnem potovanju.

No, ok. Zdaj se slika vidi bolj jasno, ampak si jo delno že sama razložila. V bistvu torej situacija ni prikazovala krizno situacijo, vendar nekaj čisto drugega, kar sledi, in sicer nekaj pozitivnega.
Popravljam zgornjo napoved.

Manjka ti dobre volje, vendar pa si samozaupaš, kar je dobro. Trenutno greš skozi neko krizno situacijo, ki jo boš uspešno prehodila. Kmalu sledi odsotnost v službi, vendar iz osebnih razlogov. Nato bo sledil srečen dogodek, dragocena stvar in izkušnja, ki ni vsakdanja. Ob vsem tem je videti še spremembo poslovnih planov.
Zaenkrat pustiva to napoved takšno kot je, torej ta popravljena napoved je bolj točna. Na prvi pogled napoved ne pove veliko, vendar boš vse izvedela, ko se zadeva uresniči. Torej v juliju ali avgustu, čeprav menim, da je tole mišljeno čisto za julij.