Author Topic: Žarkove karte  (Read 19622 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
Re: Žarkove karte
« Reply #15 on: June 30, 2015, 10:58:59 AM »
Prosim.  :-*

Zanima me splošno vzdušje v "službi" v naslednjem semestru.
Hvala!  :)

Ja, trenutna čustvena povezava je stabilna, vendar se pokaže v prihodnjem semestru preobremenjenost in strah pred pomanjkanjem nekih financ, pa tudi nasprotnik se pokaže, ki se mu ne splača nasprotovati, saj se boš ob tem tudi "učila". Torej na splošno bo kar pestro in delavno, vendar vse v mejah normale.  :)

Zanimivo, Žarek, da se pokaže nasprotnik.
Ne razumem pa, kako je mišljeno, da se mu ne splača nasprotovati. Da se ne splača kregati ali kako? Ne braniti?
Hvala!  :-*

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #16 on: June 30, 2015, 11:01:18 AM »
Vaaaaav, no pol pa gremo......
mene pa zanimajo finance v mesecu juliju  ;D
Hvala  :-*

V juliju se vidijo finančne prepreke in omejitve, povezane predvsem s prenovo ali gradnjo (npr. stanovanje). Vendar pa se to stanje, torej te omejitve, na nek način pokažejo kot dobre. :)

je je....vplanu je res  :laugh:
In jaz si to razlagam, da bomo zaradi gradnje morali malce stisnili pri drugih stvareh. Je tako?
Hvala Žarek...tudi meni se to zdi prej dobro, kot ne  :P
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #17 on: June 30, 2015, 11:19:13 AM »
Kaj me kaj čaka v prihodnjih 2 mesecih?  :)

Ta napoved je osredotočena na eno stvar, ki se pokaže kot skrb, zato so karte pokazale samo to zgodbo, saj so hotele razjasniti situacijo. Bolj kot ne je mišljeno tole za julij.

Manjka ti dobre volje, vendar pa si samozaupaš, kar je dobro. Trenutno greš skozi neko krizno situacijo, ki pa bi lahko bila povezna s službo in se torej vidi daljše poslovno potovanje. To potovanje ni tvoja želja in zato bi rada spremenila poslovni načrt. Predvsem te skrbi, da nekaj ne bo "v redu", da neko situacijo ne boš naredila tako, kot bi jo lahko, vendar pa pri vsem tem gre za dragoceno stvar, dragoceno izkušnjo, ki ni vsakdanja in bi ji bilo potrebno posvetiti vso pozornost, ker si jo namreč tudi zasluži. :)

Zdaj mi pa povej, da ne planiraš poslovnega potovanja. ;D

V bistvu ga res ne.  :laugh: Jaz v službi zelo zelo malo potujem.

Ok, torej sem zašel pri poslovnem potovanju. A mi lahko prosim potrdiš besedilo, ki sem ga podčrtal? Ker tole bi moralo držati in sem torej samo pri poslovnem potovanju zašel v drugo smer. :)

Ostalo pa lahko potrdim. Verjetno imam še v podzavesti malo strahu prisotnega, ampak upam, da ga bom odpravila vsak čas. Imam več "projektov" odprtih na različnih področjih, predvsem osebnih, od stanovanja, poroke, otrok itd. Je pa pri vsakem malce strahu oziroma negotovosti prisotnega.

Hvala. :) Ja, zdaj se dosti bolj jasno vidi ta situacija. Ne vem zakaj, ampak vedno zaidem pri poslovnem potovanju. ;D No, ok. Zdaj se slika vidi bolj jasno, ampak si jo delno že sama razložila. V bistvu torej situacija ni prikazovala krizno situacijo, vendar nekaj čisto drugega, kar sledi, in sicer nekaj pozitivnega.

Popravljam zgornjo napoved. :)

Manjka ti dobre volje, vendar pa si samozaupaš, kar je dobro. Trenutno greš skozi neko krizno situacijo, ki jo boš uspešno prehodila. Kmalu sledi odsotnost v službi, vendar iz osebnih razlogov. Nato bo sledil srečen dogodek, dragocena stvar in izkušnja, ki ni vsakdanja. Ob vsem tem je videti še spremembo poslovnih planov. :)

Zaenkrat pustiva to napoved takšno kot je, torej ta popravljena napoved je bolj točna. Na prvi pogled napoved ne pove veliko, vendar boš vse izvedela, ko se zadeva uresniči. Torej v juliju ali avgustu, čeprav menim, da je tole mišljeno čisto za julij. :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #18 on: June 30, 2015, 11:25:23 AM »

Ja, trenutna čustvena povezava je stabilna, vendar se pokaže v prihodnjem semestru preobremenjenost in strah pred pomanjkanjem nekih financ, pa tudi nasprotnik se pokaže, ki se mu ne splača nasprotovati, saj se boš ob tem tudi "učila". Torej na splošno bo kar pestro in delavno, vendar vse v mejah normale.  :)

Ne razumem pa, kako je mišljeno, da se mu ne splača nasprotovati. Da se ne splača kregati ali kako? Ne braniti?

Ta nasprotnik sicer ne igra glavne vloge v situaciji, ampak sem ga vseeno omenil. Vedno se moraš zavzeti zase, to je jasno. Pri tem nasprotniku boš vedela, kdaj boš imela z njim opravka, saj se pokaže hinavščina in takšnemu se ne splača nasprotovati, saj ne boš veliko dosegla. Ta dogodek je stranski, torej ne preveč pozornosti nanj polagati. :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #19 on: June 30, 2015, 11:29:31 AM »

V juliju se vidijo finančne prepreke in omejitve, povezane predvsem s prenovo ali gradnjo (npr. stanovanje). Vendar pa se to stanje, torej te omejitve, na nek način pokažejo kot dobre. :)

In jaz si to razlagam, da bomo zaradi gradnje morali malce stisnili pri drugih stvareh. Je tako?

Ja, točno tako, kot si napisala. :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #20 on: June 30, 2015, 11:40:43 AM »
Oooooo Zarek si nazaj?  8) Lepo te je brat... bi imela eno vprasanje...me zanima zdravje..cutim ene bolecine v trebuhu, pa me zanima ce je kaj resnega ali samo prehodno ?

Ja, Žarek je nazaj, hvala. :P

Bolečina v trebuhu je prehodna. Vzrok bolečin je nastal zaradi preobremenjenosti glede neke zadeve, ki je povezana z nefinančnim dolgom, prodajo ali prenovo (npr. stanovanja), po drugi strani pa sporočilo lahko kaže težave v ljubezni (preobremenjenost). :)

Hvala...sicer nimam ne enih ne drugih tezav...ampak vazno, da je prehodno
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #21 on: June 30, 2015, 11:50:50 AM »
Oooooo Zarek si nazaj?  8) Lepo te je brat... bi imela eno vprasanje...me zanima zdravje..cutim ene bolecine v trebuhu, pa me zanima ce je kaj resnega ali samo prehodno ?

Ja, Žarek je nazaj, hvala. :P

Bolečina v trebuhu je prehodna. Vzrok bolečin je nastal zaradi preobremenjenosti glede neke zadeve, ki je povezana z nefinančnim dolgom, prodajo ali prenovo (npr. stanovanja), po drugi strani pa sporočilo lahko kaže težave v ljubezni (preobremenjenost). :)

Hvala...sicer nimam ne enih ne drugih tezav...ampak vazno, da je prehodno

Ok, vendar vseeno pomisli, kaj ti pove beseda prodaja/predaja v tej situaciji. Če ne pomeni nič, tudi prav. :) V glavnem neka povezava s tem je oziroma naj bi bila.
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #22 on: June 30, 2015, 11:53:07 AM »
Če imate še kakšna vprašanja, prosim, izvolite in hvala.  :) :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #23 on: June 30, 2015, 12:16:02 PM »

:laugh: hvala  :-* :-* :-*
In kaj misliš da bo....nova hiša al prenova?  ::)
SOLAR RETURN 2022 /2023

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #24 on: June 30, 2015, 12:22:56 PM »

Škoda, da nisi že prej vprašala. Zdajle sem že pozabil situacijo, ampak, če že vprašaš, je odgovor nova hiša. :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #25 on: June 30, 2015, 12:29:42 PM »

Škoda, da nisi že prej vprašala. Zdajle sem že pozabil situacijo, ampak, če že vprašaš, je odgovor nova hiša. :)
naj se pozlatijo tvoje besede  :-*
Hvala, bom poročala  ;D
SOLAR RETURN 2022 /2023

Offline hannah

• Uporabnik
  • **
« Reply #26 on: June 30, 2015, 12:39:36 PM »
Zarek je nazaj!  :D pozdravljen!
Se bom postavila v vrsto. In sicer me zanima, kako bo, kaj pravijo karte... konec septembra mi potece pogodba in ostanem brez sluzbe. Se bo naslo kaj se letos? Sploh bo kaj?

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #27 on: June 30, 2015, 12:49:29 PM »
Zarek je nazaj!  :D pozdravljen!
Se bom postavila v vrsto. In sicer me zanima, kako bo, kaj pravijo karte... konec septembra mi potece pogodba in ostanem brez sluzbe. Se bo naslo kaj se letos? Sploh bo kaj?

Pozdravljena, hannah! ;)

Pri tej situaciji je najbolj pomembno zaupanje. Torej zaupaj sebi in Vesolju, saj se bo vse izteklo prav in izgleda, da boš ostala tukaj, kjer si (podaljšanje pogodbe torej).  :)

Če ta opcija ni mogoča, se bo nova služba pojavila hitro, ker se daljše prekinitve ne vidi. :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #28 on: June 30, 2015, 12:55:58 PM »

Ta nasprotnik sicer ne igra glavne vloge v situaciji, ampak sem ga vseeno omenil. Vedno se moraš zavzeti zase, to je jasno. Pri tem nasprotniku boš vedela, kdaj boš imela z njim opravka, saj se pokaže hinavščina in takšnemu se ne splača nasprotovati, saj ne boš veliko dosegla. Ta dogodek je stranski, torej ne preveč pozornosti nanj polagati. :)

Žarek, hvala.
Res zanimivo, da se je izpostavil nasprotnik in hinavščina. Ker to temo ravno predelujem in v bistvu zato nisem spraševala o tem, ampak ok, še eno opozorilo.
Ker ravno sem na miroljuben način skušala dopovedati nekaj stvari in osebi pojasniti. Ampak ne pali.
Hvala ti!  :-*

Offline Azeleja

• Sp.simbol
« Reply #29 on: June 30, 2015, 12:58:03 PM »
Zdravo, Žarek!

Zanima me zdravje. Imam že kak teden blago aritmijo. Se bo uredilo ali se kaj hujšega pokaže?  ::)
Drugače nisem imela težav z zdravjem.
Hvala!