O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja
Tarot XXI. del - vpogled in osebna vprašanja
bilka:
--- Quote from: Žarek on December 28, 2015, 12:02:31 PM ---
--- Quote from: bilka on December 28, 2015, 09:33:26 AM ---Zdravo,
mene pa zanima, kako bo v službi. Obstaja oseba, ki mi skače v zelje in je pripravljena it čez trupla, da doseže svoje...
--- End quote ---
V službi bo čisto v redu, sodelovanje bo korektno, poudarek pa je na poslovnosti. Kar ne spada v službo naj ostane izven službe. Sprejemaj in zaupaj. :)
--- End quote ---
Ok,
hvala Žarek :)
Žarek:
--- Quote from: bilka on December 28, 2015, 02:51:44 PM ---
--- Quote from: Žarek on December 28, 2015, 12:02:31 PM ---
--- Quote from: bilka on December 28, 2015, 09:33:26 AM ---Zdravo,
mene pa zanima, kako bo v službi. Obstaja oseba, ki mi skače v zelje in je pripravljena it čez trupla, da doseže svoje...
--- End quote ---
V službi bo čisto v redu, sodelovanje bo korektno, poudarek pa je na poslovnosti. Kar ne spada v službo naj ostane izven službe. Sprejemaj in zaupaj. :)
--- End quote ---
Ok,
hvala Žarek :)
--- End quote ---
Ni za kaj. ;) :)
cvetka:
--- Quote from: Žarek on December 27, 2015, 08:11:27 PM ---Če ima kdo vprašanja, izvolite postaviti vprašanja. :) ;)
--- End quote ---
Še jaz: kako se bo izšlo naše silvestrovanje? Jaz sem glavna kuharica, nabranih pa bo kar nekaj meni zelo ljubih gostov iz vseh vetrov, hvala ti.
Žarek:
--- Quote from: cvetka on December 28, 2015, 04:33:25 PM ---
--- Quote from: Žarek on December 27, 2015, 08:11:27 PM ---Če ima kdo vprašanja, izvolite postaviti vprašanja. :) ;)
--- End quote ---
Še jaz: kako se bo izšlo naše silvestrovanje? Jaz sem glavna kuharica, nabranih pa bo kar nekaj meni zelo ljubih gostov iz vseh vetrov, hvala ti.
--- End quote ---
Odlično bo! Sama ljubezen. ;) Drugače pa se zraven pokaže še premišljevanje in malo preobremenjenosti, kar te verjetno tudi skrbi, ampak na splošno bo vse tip top. ;) 8)
Moi:
zarek, mi osvetlis tisto klasicno decembrsko vprasanje: kako bo v 2016!? kako sluzba (placa, napredovanje?!), dokoncanje "projekta" za katerega lovim zadnji vagon-bo slo skozi!?
v tem stilu pac 8)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version