O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja
Tarot XXI. del - vpogled in osebna vprašanja
hannah:
--- Quote from: Žarek on December 29, 2015, 01:50:15 PM ---Predlagaj ponovno srečanje in bodi to kar si. Dobro ti uspeva in nimaš se česa bati. ;) :)
Dodam pa še komentar na tvoj komentar. ;) Ne zanašaj se na to kar rečejo karte, ampak na to kar ti čutiš, želiš, pričakuješ. Nasvet iz kart naj bo le nasvet in nič več od tega. ;) ;)
--- End quote ---
Hvala hvala! :) ;) :)
Mislim, da sem se prej nerodno izrazila...drugače jaz karte jemljem kot nasvet, ne kot zacementirano napoved nečesa.
Da pokažejo tisto, kar sama ne vidim, ali nočem videt. oz. kako kej obrnit sebi v prid. Sem zakomplicirala zej :D
Žarek:
--- Quote from: hannah on December 29, 2015, 02:19:49 PM ---
--- Quote from: Žarek on December 29, 2015, 01:50:15 PM ---Predlagaj ponovno srečanje in bodi to kar si. Dobro ti uspeva in nimaš se česa bati. ;) :)
Dodam pa še komentar na tvoj komentar. ;) Ne zanašaj se na to kar rečejo karte, ampak na to kar ti čutiš, želiš, pričakuješ. Nasvet iz kart naj bo le nasvet in nič več od tega. ;) ;)
--- End quote ---
Hvala hvala! :) ;) :)
Mislim, da sem se prej nerodno izrazila...drugače jaz karte jemljem kot nasvet, ne kot zacementirano napoved nečesa.
Da pokažejo tisto, kar sama ne vidim, ali nočem videt. oz. kako kej obrnit sebi v prid. Sem zakomplicirala zej :D
--- End quote ---
Nič nisi zakomplicirala. ;) :P Me veseli, hannah. ;) Vse dobro želim. :)
hannah:
Vse dobro tudi tebi in hvala za vso dosedanjo pomoc! ;) ;D
Žarek:
--- Quote from: hannah on December 29, 2015, 02:34:03 PM ---Vse dobro tudi tebi in hvala za vso dosedanjo pomoc! ;) ;D
--- End quote ---
Hvala lepa. ;) Mi je v veselje. :) :P
hannah:
;D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version