O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja

Tarot XXI. del - vpogled in osebna vprašanja

<< < (65/79) > >>

Žarek:

--- Quote from: Missy on January 10, 2016, 01:45:42 PM ---Kaksen lep soncek si objavu. 💜 Denar in ljubezen na splosno v naslednje pol leta me firbcata, ce bova pogledala.

--- End quote ---

Prav prijetne karte so padle.  :P 8) In sicer pri denarju uspeh, dobitek in presenečenja, na ljubezenskem področju prav tako uspeh, ljubezen in darilo. Pri denarju se še nekako nakaže neka hitrost ali pa daljina, kot da denar prihaja od daleč. :) Super karte 8)

Missy:

--- Quote from: Žarek on January 10, 2016, 07:26:29 PM ---
--- Quote from: Missy on January 10, 2016, 01:45:42 PM ---Kaksen lep soncek si objavu. 💜 Denar in ljubezen na splosno v naslednje pol leta me firbcata, ce bova pogledala.

--- End quote ---

Prav prijetne karte so padle.  :P 8) In sicer pri denarju uspeh, dobitek in presenečenja, na ljubezenskem področju prav tako uspeh, ljubezen in darilo. Pri denarju se še nekako nakaže neka hitrost ali pa daljina, kot da denar prihaja od daleč. :) Super karte 8)

--- End quote ---

:D Cist vesela!!! Hvala Zarek za vpogled, se ti javim! :)

Žarek:

--- Quote from: Missy on January 10, 2016, 08:24:46 PM ---
--- Quote from: Žarek on January 10, 2016, 07:26:29 PM ---

--- End quote ---

--- End quote ---

:D Cist vesela!!! Hvala Zarek za vpogled, se ti javim! :)

--- End quote ---

Super! ;D 8) ;)

Žarek:
Če kdo želi naj napiše vprašanja. 8) ;)

hannah:
Kaj pravi Tarot o mojem zdravju?
Danes me je nekaj presenetilo - moram k zdravniku ali bo to šlo mimo?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version