O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja
Tarot XXI. del - vpogled in osebna vprašanja
Maja:
--- Quote from: Jane on February 04, 2016, 01:34:23 PM ---Ponavadi sem bolj razumsko in impulzivno bitje...se odločam na hitrico. Zato raje vprašam, naj sledim srcu/intuiciji ali razumu :D Torej možnost A-staro ali možnost B-novo?
--- End quote ---
Ja, odločaš se hitro, bolj na podlagi občutka. Dejstev niti nisi še nekaj natančno preverjala/analizirala. Odločaš se na podlagi trenutne situacije, v kateri si se znašla/obstala in imaš vizijo, kako bi jo rešila oz. kakšen razplet želiš.
Na kratko - opcija A: Paž mečev, opcija B: Cesarica.
Mogoče se k prvi nagibaš nagonsko, se odločaš na hitro. Drugo bi bilo še treba ustvarit in negovat.
Če podrobneje pogledam vsako od opcij, nobena od njih ni prava in nobena napačna. Pri prvi opciji je, seveda, več znanega, vse bo potekalo bolj konstantno, z manj napora. Pri izbiri druge bi morala med realizacijo še določene stvari premislit, se ti pa nakazuje tu sreča, če boš pripravljena stopit v neznano.
Nena:
Se jaz ce lahko.... se bo odvilo "po moje" ali se bo treba "predat" ? Hvalaaa :-*
Škratinja Nagaya:
Prosim še jaz.
Zanima me naslednji semester na faksu št. 2 (novem).
Bom sfolgala? Bo ok? Rezultati?
Imam več obveznosti kot do sedaj in me malo skrbi.
Hvala! :-*
Jane:
Hvala Maja :-*
Maja:
--- Quote from: Žarek on February 04, 2016, 01:40:28 PM ---
--- Quote from: Maja on February 04, 2016, 01:13:04 PM ---Danes sem na voljo za vprašanja. Izvolite.
--- End quote ---
No, pa dejmo. ;D 8) Zanima me ali naj v eni situaciji naredim korak naprej ali ne? Nisem ravno zainteresiran narediti ta korak, ampak menim, da bi ga naredil, če bi vedel, da bi to bilo dobro? :)
Hvala ti
--- End quote ---
Zavedaš se raznolikosti izidov, ki bi se lahko zgodili, če bi naredil "usodni korak", zaradi česar kolebaš ali sploh kaj narediti ali ne. Odločaš se razumsko, stvarno, kljub temu pa ne moreš odklopit svoje podzavesti, ki ti ne da miru in te žene naprej. Želiš razkriti skrito in v sebi si pripravljen na vse, četudi se tega hkrati bojiš.
Trenutno, da bi delal korak naprej, je mogoče malenkost prezgodaj. Bolj te vidim še nekaj časa zadržanega.
Če bi bilo dobro narediti ta korak ... Opala ... Ni lahka stvar tole. Pelje te lahko k združitvi ali ločitvi od nečesa/nekoga. Imaš premalo informacij, intuicija ti tudi ne zna prišepnit, na čem si ...
V prihodnosti vidim, da stopiš iz neznanega, takrat boš res trdno odločen, da želiš to storit (zdaj nisi). Do takrat pa še malo opazuj - razvoj dogodkov in lastno notranje doživljanje.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version