Namenjeno članom, torej vam in nam. > Anonimno v javnost
Re: Olajšaj se malo. Štirinajsti del
Jane:
O a moje p sonce je v kvadratu s plutonom. Matr čist premal gledam progresije, pol gre mimo mene. Hja pol so mi šele zdej jasne neke stvari ki se dogajajo :-\
OK nima veze bo šlo mimo.
Mah ni bilo nič hujšega, jaz sem kar zapeljala na cesto, sploh ne vem a sem pogledala a je kdo tam al ne, prov ne spomnim se. Sem že cel mesec med 4 in 5-to zjutraj pokonci in se mi zgleda mal pozna. In potem zapeljem na cesto in še lepo zavijem in samo bum. Sej ženska ni hvala bogu nič komplicirala, sva se zmenili, da vidiva koliko sploh stane, če bo šlo mimo zavarovalnice.
Tud škode ni glih velike, odrgnjeni blatniki.....
sanjalka:
--- Quote from: Jane on November 13, 2015, 08:44:03 AM ---O a moje p sonce je v kvadratu s plutonom. Matr čist premal gledam progresije, pol gre mimo mene. Hja pol so mi šele zdej jasne neke stvari ki se dogajajo :-\
OK nima veze bo šlo mimo.
Mah ni bilo nič hujšega, jaz sem kar zapeljala na cesto, sploh ne vem a sem pogledala a je kdo tam al ne, prov ne spomnim se. Sem že cel mesec med 4 in 5-to zjutraj pokonci in se mi zgleda mal pozna. In potem zapeljem na cesto in še lepo zavijem in samo bum. Sej ženska ni hvala bogu nič komplicirala, sva se zmenili, da vidiva koliko sploh stane, če bo šlo mimo zavarovalnice.
Tud škode ni glih velike, odrgnjeni blatniki.....
--- End quote ---
Samo, da je vse ok :-*
To, da si spregledala mi deluje bolj neptunsko ;)
Jane:
Čist neptunsko ja, vmes sem bila kot da ne bi bila na zemlji, čist v svojem svetu.
cvetka:
Samo da ni kaj hujšega :), pa ne se preveč jezit nase :-*
cvetka:
--- Quote from: Jane on November 13, 2015, 08:47:54 AM ---Čist neptunsko ja, vmes sem bila kot da ne bi bila na zemlji, čist v svojem svetu.
--- End quote ---
a se ti je še včerajšnje srečanje motalo po glavi?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version