Karmična astrologija Karmična astrologija, ter ostale astrološke, vam znane ali neznane tehnike.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Dan.Danes sem zanič volje.J*** ga, bo že bolje, tudi to mora bit,zdaj pa naj gre vse v rit.
Dan. So me povabili na snemanje dalje Naslednji petek ga šibamo po Ajdovščini, snemamo tudi z dronom, upamo da nam bo veter to dopustil.. Spet sem na mejkapu Wiiiiiiiiii komaj čakam.
Quote from: Tejka on November 20, 2015, 12:43:18 PMDan. So me povabili na snemanje dalje Naslednji petek ga šibamo po Ajdovščini, snemamo tudi z dronom, upamo da nam bo veter to dopustil.. Spet sem na mejkapu Wiiiiiiiiii komaj čakam.O Tejka, čestitamA veš, da je Avdovšna čist bliz mene in bom vesela, če se boš lahko oglasila
Quote from: Tea on November 20, 2015, 01:08:08 PMQuote from: Tejka on November 20, 2015, 12:43:18 PMDan. So me povabili na snemanje dalje Naslednji petek ga šibamo po Ajdovščini, snemamo tudi z dronom, upamo da nam bo veter to dopustil.. Spet sem na mejkapu Wiiiiiiiiii komaj čakam.O Tejka, čestitamA veš, da je Avdovšna čist bliz mene in bom vesela, če se boš lahko oglasilaČe mi bo le uspelo organizirat kakšen prevoz, se bom z veseljem najavila na obisk