O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja

Tarot karta dneva - 6. del

<< < (94/94)

Žarek:

--- Quote from: Maja on January 21, 2016, 07:14:30 AM ---XVIII - Luna - čustva, intuicija, sanje, sanjarjenje, svet fantazije, vizije, globoki nagoni, iracionalni strahovi, domišljija, psihične sposobnosti, preroške sanje, čudne strasti, konstantno spreminjanje čustvenega vedenja, zmedenost, nemir, prevara, konkurenca, iluzija.

Eh ...  ::)

--- End quote ---

Jaz vzamem intuicijo in sanjarjenje. :laugh: Hvala ;D

Žarek:

--- Quote from: sasa on January 21, 2016, 09:00:12 AM ---Pa saj je Luna lahko tudi pozitivna.

--- End quote ---

Res je, Luna je čisto ok karta, ki lahko daje pozitivne rezultate, zaključke. Res pa je, da je včasih situacija malo zmedena, med oblaki in da od nekih stvari pričakujemo preveč, sanjarimo torej, itd. V glavnem to je karta, kjer moraš biti prizemljen, zadeve pa je potrebno načrtovati brez hitenja...  Dan zna biti dolg sicer, kar pa včasih tudi ni slabo. :P 8)

Maja:
Jaz to karto začutim kot neprijetno.

Žarek:

--- Quote from: Maja on January 21, 2016, 09:24:05 AM ---Jaz to karto začutim kot neprijetno.

--- End quote ---

Ja, saj zna biti res zmedena karta, ampak vseeno. Jaz jo še kar dobro sprejemam. Včasih so stvari zmedene, ne vidimo jasno situacije. Ampak zaključek te karte se meni zdi ponavadi kar uspešen, zadovoljiv. Ne vem no, jaz to karto več krat interpretiram na dobro, sploh, če se je v situaciji možno prizemljiti in si pojasniti pričakovanja, kaj ja in kaj ne, kako ja in kako ne, kje ja in kje ne... Čisto odvisno od situacije. V glavnem, pri tej karti so lahko možnosti odprte, če si to dovolimo sami pri sebi. Ta karta zna včasih celo dati neki dodatni zagon... Čeprav ja, gre za zmedeno karto. ;)

Maja:
Nadaljujemo TUKAJ.

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

Go to full version