O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja

Karmično-astrološke karte 6.del

<< < (47/70) > >>

Tejka:

--- Quote from: Tea on June 30, 2016, 11:43:32 AM ---
--- Quote from: Tejka on June 30, 2016, 11:31:26 AM ---Jaz bi pa tole moje službeno področje pokukala, pa mulčka če bo ok, pa tele uradne zadeve okoli njega kako najboljše rešit... Pa če mi bo uspelo najt kako spodobno domovanje pravi čas.
Hvala  :-*  :-* :-*

--- End quote ---

Za službo imaš SONCE - po moje si preveč skromna in premalo kreativna v iskanju svoje sreče pod soncem glede tega področja. Prepričanja odstrani, bodi avanturistična in ne boj se pokazati svojih potencialov

SIN - URAN - no saj veš kaj to pomeni - zadeve se bodo spreminjale - najbrž drugače, kot pričakuješ, pa vendarle otrok potrebuje zdaj razumevanje za svojo drugačnost in predvsem mu je potrebno omogočiti dovolj prostora, tudi odmika in svobode, kolikor se da. Uradne zadeve RAK - pošiljaj ljubezen vsem vpletenim - to pripelje do varnosti in do tega, da bo otrok dobil potreben občutek gnezdenja.

DOM - Neptun - tavaš v megli draga moja .............. zmedena si, ne veš kaj bi, ali pa tudi ne bi. Predlagam, da spustiš racio /predvsem pa strah pred izgubo/ in se zaneseš na svoj Ovnovski intuditivni ognjeni avanturističen duh .... daj živi že pupa :)

--- End quote ---

Hvala Tea. Res bi bil skrajni cajt, da živim in se neham bat...

Tea:

--- Quote from: Azeleja on June 30, 2016, 12:51:36 PM ---Tea, lepo prosim za vpogled.

1. Česa me uči huda življenska izkušnja, ki se mi je dogodila en mesec nazaj?

6 hiša

2. Z partnerjem se odločava o novem poizkusu glede nosečnosti pa naju zanima ali bo tokrat vse OK ali je bolje še malo počakati???

Ok bo

--- End quote ---

Nena:

--- Quote from: Tea on June 30, 2016, 11:37:52 AM ---
--- Quote from: Nena on June 30, 2016, 09:46:27 AM ---Jaz bi tudi prosila..me caka ena odlicitev...spremeniti ali naj ostane tako kot je? Sem v precepu. Hvalaaa  :-*

--- End quote ---

5 hiša
Pripisujemo ji avanturizem, ustvarjalnost, sončnost in življenjski potencial. Vsekakor se odloči za otroško zaupanje v kreacijo, ki jo ustvarjaš. Igra bo pot v stvaritve in srečo ............ ne pozabi na ljubezen

--- End quote ---

Hmmmmm....hvala Tea *).bom prepustila Kozmosu, da zaznam odgovor v tvojem odgovoru :)

Tejka:
Evo otroka pobarvala. Na njegovo željo. Na roza  ;D

Azeleja:

--- Quote from: Tea on June 30, 2016, 03:44:54 PM ---
--- Quote from: Azeleja on June 30, 2016, 12:51:36 PM ---Tea, lepo prosim za vpogled.

1. Česa me uči huda življenska izkušnja, ki se mi je dogodila en mesec nazaj?

6 hiša

2. Z partnerjem se odločava o novem poizkusu glede nosečnosti pa naju zanima ali bo tokrat vse OK ali je bolje še malo počakati???

Ok bo

--- End quote ---

--- End quote ---

Tea, če lahko, prosim za malo pojasnitve tole s 6 hišo. Nisem preveč poučena o astrologiji. Sem bolj za preproste odgovore. Hvala.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version