O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja

Karmično-astrološke karte 6.del

<< < (52/70) > >>

Tea:

--- Quote from: Žarek on July 14, 2016, 06:59:43 AM ---
--- Quote from: Tea on July 14, 2016, 06:54:49 AM ---Danes sem na voljo za vpoglede če ima kdo vprašanje

--- End quote ---

Mene bi prosim zanimalo ena casovna zadeva. Kdaj priblizno? Mesec, dva, vec? Hvala lepa. :)

--- End quote ---

Ah jej, čas hihi .. no da pogledam:

No, saj se mi je zdelo, že ko sem prebrala vprašanje. Tukaj si "ujet" sam v svojo zanko časa. Drugače je vse skupaj čist tako, kot da se že dogaja....... enota je 2
Pa nasloni se na tvoje prijatelje /partnerja mogoče/ - bo vse hitreje in lažje

Gloria82:

--- Quote from: Tea on July 14, 2016, 06:54:49 AM ---Danes sem na voljo za vpoglede če ima kdo vprašanje

--- End quote ---

O krasno, ravno danes mam eno pomembno zadevo...me zanima kako bo?

Tea:

--- Quote from: Gloria82 on July 14, 2016, 07:39:21 AM ---

--- End quote ---

O krasno, ravno danes mam eno pomembno zadevo...me zanima kako bo?

--- End quote ---

USPEH

Gloria82:
Hvalaaaaaaa Tea  :-* :-* :-* :-*

Žarek:

--- Quote from: Tea on July 14, 2016, 07:23:57 AM ---
--- Quote from: Žarek on July 14, 2016, 06:59:43 AM ---

--- End quote ---

Mene bi prosim zanimalo ena casovna zadeva. Kdaj priblizno? Mesec, dva, vec? Hvala lepa. :)

--- End quote ---

Ah jej, čas hihi .. no da pogledam:

No, saj se mi je zdelo, že ko sem prebrala vprašanje. Tukaj si "ujet" sam v svojo zanko časa. Drugače je vse skupaj čist tako, kot da se že dogaja....... enota je 2
Pa nasloni se na tvoje prijatelje /partnerja mogoče/ - bo vse hitreje in lažje

--- End quote ---

Hvala Tea. :) Res je, drzi. Enota dva mi full ustreza. Je pa res, da sem v tej situaciji ujet sam s sabo. :P Zelo zadovoljen z odgovorom. ;)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version