O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja

Karmično-astrološke karte 6.del

<< < (54/70) > >>

Jane:
Nekaj poslovnega bi rada izpeljala koliko je sploh možnosti za to do konca leta recimo?

Tea:

--- Quote from: sasa on July 14, 2016, 08:55:13 AM ---Luna. Ja, predvsem moja čustvena vpletenost, ker se podajam prvič v to in ne znajo mali strahovi nazaj držat.  ;)

Gre se za prodajo in že z Merkurjem na MC je jasno, da je to absolutno mogoče, ker je Merkur trgovec.

7. Hiša, brez poslovnih partnerjev na eni strani, ki bi mi lahko dajali ponudbe ali odzive, pa res ne gre.  ;D Hvala ti.

--- End quote ---

ne mislim takih poslovnih partnerjev ...... to je logično

Mislila sem na to, da za tvoje uspešno delo potrebuješ nekoga ob sebi, ki te bo spodbujal ali pa ti pri tem tudi pomagal

Tea:

--- Quote from: Jane on July 14, 2016, 08:56:12 AM ---Nekaj poslovnega bi rada izpeljala koliko je sploh možnosti za to do konca leta recimo?

--- End quote ---

Ja itak da je - MERKUR

Jane:
Odlično  :-* :-*

sasa:

--- Quote from: Tea on July 14, 2016, 08:57:01 AM ---
--- Quote from: sasa on July 14, 2016, 08:55:13 AM ---Luna. Ja, predvsem moja čustvena vpletenost, ker se podajam prvič v to in ne znajo mali strahovi nazaj držat.  ;)

Gre se za prodajo in že z Merkurjem na MC je jasno, da je to absolutno mogoče, ker je Merkur trgovec.

7. Hiša, brez poslovnih partnerjev na eni strani, ki bi mi lahko dajali ponudbe ali odzive, pa res ne gre.  ;D Hvala ti.

--- End quote ---

ne mislim takih poslovnih partnerjev ...... to je logično

Mislila sem na to, da za tvoje uspešno delo potrebuješ nekoga ob sebi, ki te bo spodbujal ali pa ti pri tem tudi pomagal

--- End quote ---

Šef, sodelavci in mož, vsi morajo biti prisotni. Vem.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version