O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja
Karmično-astrološke karte 6.del
sasa:
--- Quote from: Tea on July 27, 2016, 10:01:34 AM ---
--- Quote from: sasa on July 27, 2016, 09:41:03 AM ---Lahko na splošno, na kaj moram biti pozorna oz kaj me čaka.
--- End quote ---
Mogoče bi bilo fajn, da svojih načrtov in razmišljanj ne trosiš kar tako naokoli, pač pa premisliš in precediš informacije. Ni vse za vsaka ušesa, ne razumejo, pa če še tako razlagaš.
Kaj te čaka?
Delo, analiza, podrobnosti, urnik, organizacija, pa skrb za prehrano, zdravje, ravnovesje med delom in počitkom /znamenje Device na kratko/
Verjetno bo potrebno poskrbet zase, pa da si malo manj na voljo drugim .......
--- End quote ---
Huh, zdele si mi pa dala za mislit. :o
Tea:
--- Quote from: Maja on July 27, 2016, 09:57:29 AM ---Lepo prosim - tudi zame za splošno smernico za ta trenutek.
--- End quote ---
Za ta trenutek je 12 hiša
Malo počakaj in opazuj. Imej vero vase in svojo modrost, da se vse zgodi tako kot se mora in ob svojem času. Nič ne prehitevaj. Bodo drugi prišli do tebe. Tvoja prednost je, da ti veš, drugi pa še ne.
Za jutri in naprej
Veliko zamisli je odprtih in uresničila jih boš na svoj svojstven način. Ljudje ti bodo stali ob strani, če jim boš razložila ali jih prosila. Akcije pa je bolje da načrtuješ na kratko, kratkoročno, ali celo vsak dan sproti.
Jane:
--- Quote from: Tea on July 27, 2016, 10:09:50 AM ---
--- Quote from: Jane on July 27, 2016, 09:47:38 AM ---jaz tudi...smernica za do konca leta.
--- End quote ---
Ha - Ribe
Kaj naj ti pa napišem?
Ti že znaš svojo realnost živeti skozi svojo praktično Luno v Biku. Pa vendarle tako nekako "mimo" drugih, tako da ohranjaš svoj notranji potencial modrosti, vedenja ...... Tako bo tudi še naprej. Tvoja intuicija itak razume vse kar se ti dogaja, tvoje delovanje je skladno s tem, kar čutiš in kar verjameš, da je zate najbolje.
Zaenkrat se boš pa še vseeno malo skrivala .... no, mogoče pa v tem času to niti ni slabo. Kajti "prikrita" ambicija bo dosegla rezultat. Ti že veš, da ni treba preveč razlagat.
--- End quote ---
Hvala Tea :) Ja trenutno se mi niti ne da preveč razlagat :)
Tea:
--- Quote from: sasa on July 27, 2016, 10:11:08 AM ---
--- Quote from: Tea on July 27, 2016, 10:01:34 AM ---
--- Quote from: sasa on July 27, 2016, 09:41:03 AM ---Lahko na splošno, na kaj moram biti pozorna oz kaj me čaka.
--- End quote ---
Mogoče bi bilo fajn, da svojih načrtov in razmišljanj ne trosiš kar tako naokoli, pač pa premisliš in precediš informacije. Ni vse za vsaka ušesa, ne razumejo, pa če še tako razlagaš.
Kaj te čaka?
Delo, analiza, podrobnosti, urnik, organizacija, pa skrb za prehrano, zdravje, ravnovesje med delom in počitkom /znamenje Device na kratko/
Verjetno bo potrebno poskrbet zase, pa da si malo manj na voljo drugim .......
--- End quote ---
Huh, zdele si mi pa dala za mislit. :o
--- End quote ---
fajn :)
Tea:
--- Quote from: Jane on July 27, 2016, 10:16:34 AM ---
--- Quote from: Tea on July 27, 2016, 10:09:50 AM ---
--- Quote from: Jane on July 27, 2016, 09:47:38 AM ---jaz tudi...smernica za do konca leta.
--- End quote ---
Ha - Ribe
Kaj naj ti pa napišem?
Ti že znaš svojo realnost živeti skozi svojo praktično Luno v Biku. Pa vendarle tako nekako "mimo" drugih, tako da ohranjaš svoj notranji potencial modrosti, vedenja ...... Tako bo tudi še naprej. Tvoja intuicija itak razume vse kar se ti dogaja, tvoje delovanje je skladno s tem, kar čutiš in kar verjameš, da je zate najbolje.
Zaenkrat se boš pa še vseeno malo skrivala .... no, mogoče pa v tem času to niti ni slabo. Kajti "prikrita" ambicija bo dosegla rezultat. Ti že veš, da ni treba preveč razlagat.
--- End quote ---
Hvala Tea :) Ja trenutno se mi niti ne da preveč razlagat :)
--- End quote ---
Jaz itak verjamem in zaupam vate. Zmoreš
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version