O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja

Karmično-astrološke karte 6.del

<< < (67/70) > >>

hannah:

--- Quote from: Tea on July 28, 2016, 07:02:59 AM ---
--- Quote from: hannah on July 27, 2016, 04:00:21 PM ---Tea, če še kaj gledaš: kako bo v avgustu?
hvala;)

--- End quote ---

Osnovna info je premislek ... nadaljujeva pa z komunikacijo, sporočanjem, gibanjem, premikanjem - pa na kateremsikoli področju ;)

Ne obremenjuj se s tem, da moraš nekaj zagotovo vedeti, ali pa zagotovo zaključiti. Češnjica na vrhu smetane še ne bo sedla, bo treba še malo počakati. Do takrat pa uživaj v trenutku, pa tudi če se bo ta spreminjal iz ure v uro in tvoji načrti tudi. Pusti odprto, zabavaj se, smej se. Nič zato, če nečesa ne končaš, nič zato, če se ne držiš urnika, nič zato, če bodo drugi imeli občutek, da si nezanesljiva..... fora je prav v tem, da si v tem mesecu čisto z lahkoto taka, dovoli ........pa zabavaj se ob tem. Kaj si mislijo drugi, je pa njihov problem

--- End quote ---
Hvala Tea. Tole je pa tako na mestu da kar joj.  :o ;D

Tea:

--- Quote from: hannah on July 28, 2016, 11:31:10 AM ---
--- Quote from: Tea on July 28, 2016, 07:02:59 AM ---
--- Quote from: hannah on July 27, 2016, 04:00:21 PM ---Tea, če še kaj gledaš: kako bo v avgustu?
hvala;)

--- End quote ---

Osnovna info je premislek ... nadaljujeva pa z komunikacijo, sporočanjem, gibanjem, premikanjem - pa na kateremsikoli področju ;)

Ne obremenjuj se s tem, da moraš nekaj zagotovo vedeti, ali pa zagotovo zaključiti. Češnjica na vrhu smetane še ne bo sedla, bo treba še malo počakati. Do takrat pa uživaj v trenutku, pa tudi če se bo ta spreminjal iz ure v uro in tvoji načrti tudi. Pusti odprto, zabavaj se, smej se. Nič zato, če nečesa ne končaš, nič zato, če se ne držiš urnika, nič zato, če bodo drugi imeli občutek, da si nezanesljiva..... fora je prav v tem, da si v tem mesecu čisto z lahkoto taka, dovoli ........pa zabavaj se ob tem. Kaj si mislijo drugi, je pa njihov problem

--- End quote ---
Hvala Tea. Tole je pa tako na mestu da kar joj.  :o ;D

--- End quote ---

:) uživaj

Maja:
Lepo prosim, če bo katera pri teh čudovitih karticah, bi vprašala glede napredovanja v službi. Detajlov še ne vem, danes sem izvedela nekaj več - z novim letom imam možnost napredovanja. Ali bo šlo in kako naj postopim, da bom maximalno povečala možnosti?

Tea:
Jaz v to ne dvomim, brez da pogledam  :)

Solarna karta je na tvoji strani in napredovanje "napoveduje"

Tudi karmično astrološke karte pravijo da bo tako
Kaj je treba naredit. Nič posebnega, oz. nič takega, kar že ne delaš. Vsekakor te imajo za domačo "hči" ali kako naj se izrazim in računajo nate.

Maja:
Jaz tudi zaupam v svoje delo in mislim, čisto objektivno, da si to nekako zaslužim.
Ampak šefica ima v natalu  :So :kon :U in je res spremenljivega karakterja - včasih lahko ena malenkost, ki sploh ni nujno, da je resnična, vpliva ogromno na njeno mnenje.
Tega se malo bojim.
Nočem si že vnaprej lastit nečesa, kar (še) ni moje.

Ja, da sem domača, drži. S poštenostjo, pridnostjo in srčnostjo ne morem zgrešit in tako bom delala naprej. Vem, da bi se radi pravilno odločili, ampak vem pa tudi, da ne bi razočarala.

Želim si, da se mi meša!

Hvala, Tea!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version