O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja

Karmično-astrološke karte 6.del

<< < (69/70) > >>

Tea:

--- Quote from: bilka on July 30, 2016, 08:52:52 PM ---
--- Quote from: Tea on July 28, 2016, 07:05:17 AM ---
--- Quote from: bilka on July 28, 2016, 05:36:59 AM ---Tea, saj vem, da bi kar vsi imeli neke smernice za avgust,...če boš imela čas in energbijo, še poglej prosim zame :)
:-*

--- End quote ---

Nekaj končuješ in obenem tudi začenjaš - te je strah, čutiš globoko v sebi nelagodje, ker ne veš točno, kaj to zate pomeni ....
Ne boj se, dovolj si močna, če zaupaš sebi.
Bodi pa nekoliko pozorna na manipulacije. Včasih nekdo želi, da zgleda, kot da je odgovornost na naši strani. Odločno se postavi zase.

--- End quote ---

Lahko samo se vprasam, na katero podrocje se to nanasa?

--- End quote ---

to pa ne vem - to pa veš ti ;)

Zastavi novo vprašanje, tole je šlo že mimo mene

bilka:
MA se mi zdi, da bi to lahko bilo na področju partnerstva. In tu so stvari tak nejasne. na čase mi je vse jasno, potem sem nesigurna...IStočasno se mi pa zdaj ponuja neka priložnost za delo s tujino. Lepa priložnost za dodatni zaslužek, pa me zanima tudi to, kako bo... :)

Tea:

--- Quote from: bilka on July 31, 2016, 06:39:09 AM ---MA se mi zdi, da bi to lahko bilo na področju partnerstva. In tu so stvari tak nejasne. na čase mi je vse jasno, potem sem nesigurna...IStočasno se mi pa zdaj ponuja neka priložnost za delo s tujino. Lepa priložnost za dodatni zaslužek, pa me zanima tudi to, kako bo... :)

--- End quote ---

Bom pogledala malo kasneje, zdaj pa te prosim, če lahko obnoviš svojo astro karto v podpisu - je stara že 6 let hehe

bilka:

--- Quote from: Tea on July 31, 2016, 06:44:02 AM ---
--- Quote from: bilka on July 31, 2016, 06:39:09 AM ---MA se mi zdi, da bi to lahko bilo na področju partnerstva. In tu so stvari tak nejasne. na čase mi je vse jasno, potem sem nesigurna...IStočasno se mi pa zdaj ponuja neka priložnost za delo s tujino. Lepa priložnost za dodatni zaslužek, pa me zanima tudi to, kako bo... :)

--- End quote ---

Bom pogledala malo kasneje, zdaj pa te prosim, če lahko obnoviš svojo astro karto v podpisu - je stara že 6 let hehe

--- End quote ---

Ok, sem uspela. Po mukah zaradi nekih sprememb z emailom  :D

Hvala

Tea:

--- Quote from: bilka on July 31, 2016, 07:10:17 AM ---
--- Quote from: Tea on July 31, 2016, 06:44:02 AM ---

--- End quote ---

--- End quote ---

Ok, sem uspela. Po mukah zaradi nekih sprememb z emailom  :D

Hvala

--- End quote ---

No tkolelel - ti bom odgovorila na astrološkem delu. Ker vidim, da si ravno v fazi res večjih sprememb in te šejka ;)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version