O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja

Karmično-astrološke karte 6.del

<< < (12/70) > >>

Jane:

--- Quote from: Pika on January 26, 2016, 09:21:07 AM ---Jane, a smem še jaz, plis?
Ena situacija in njen razvoj, na kakršenkoli rok se ji že razvoj obeta, če razvoj sploh bo.
Hvala!

--- End quote ---

ne bo nič s tem Pika, kažejo se težave in strahovi. Trenutno nima ravno razvoja ta situacija, vsaj na takih temeljih ne, mogoče če kaj spremeniš.

Škratinja Nagaya:

--- Quote from: Jane on January 27, 2016, 09:09:52 AM ---
--- Quote from: Pika on January 26, 2016, 09:21:07 AM ---Jane, a smem še jaz, plis?
Ena situacija in njen razvoj, na kakršenkoli rok se ji že razvoj obeta, če razvoj sploh bo.
Hvala!

--- End quote ---

ne bo nič s tem Pika, kažejo se težave in strahovi. Trenutno nima ravno razvoja ta situacija, vsaj na takih temeljih ne, mogoče če kaj spremeniš.

--- End quote ---

Hvala, Jane. Res je, razvoja ne more biti.
Zanimivo pa, da se kaže, da bi morala JAZ kaj spremeniti. Ker jaz nimam kej nardit.

Jane:
Ne kaže, da se moraš ti spremeniti, ampak poglej če lahko situacijo kako drugače spremeniš,ker kot taka ne more it v razvoj.

Škratinja Nagaya:

--- Quote from: Jane on January 27, 2016, 09:49:28 AM ---Ne kaže, da se moraš ti spremeniti, ampak poglej če lahko situacijo kako drugače spremeniš,ker kot taka ne more it v razvoj.

--- End quote ---

Ne morem spremeniti ničesar. Žal.
Hvala ti!  :-*

Škratinja Nagaya:
Jane,
če nisem tečna.  :embarrassed: In če boš utegnila.
Mogoče podvprašanje oz. namig, kaj bi lahko spremenila oz. kaj je tukaj sploh na meni?
Hvala ti!  :-*

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version