O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja

Karmično-astrološke karte 6.del

<< < (14/70) > >>

bilka:

--- Quote from: Jane on January 28, 2016, 08:26:22 AM ---
--- Quote from: bilka on January 27, 2016, 12:04:10 PM ---Jane, tudi mene zanima razplet trenutne situacije...:)v zadnjem tednu se je kar nekaj zgodilo...

--- End quote ---

Zgleda, da gre nekaj h kraju, saj v taki obliki ne more več obstajati. Torej ali čisti konec, ali pa začetek totalno na novo. Po starem ne bo šlo več.

--- End quote ---

ah...jao jao:S

Jane:

--- Quote from: bilka on January 28, 2016, 08:36:25 AM ---
--- Quote from: Jane on January 28, 2016, 08:26:22 AM ---
--- Quote from: bilka on January 27, 2016, 12:04:10 PM ---Jane, tudi mene zanima razplet trenutne situacije...:)v zadnjem tednu se je kar nekaj zgodilo...

--- End quote ---

Zgleda, da gre nekaj h kraju, saj v taki obliki ne more več obstajati. Torej ali čisti konec, ali pa začetek totalno na novo. Po starem ne bo šlo več.

--- End quote ---

ah...jao jao:S

--- End quote ---

Iz koncev se vedno naredijo najboljši začetki ;)

Nena:
A lahko se jaz,prosim?...je izbor ok zame in kaj mi prinasa? Hvalaa  :-*

Lisa:

--- Quote from: Jane on January 28, 2016, 08:29:45 AM ---
No dopisovanja bo še kar nekaj in to zelo intezivnega, kot kaže pa daj ti predlog za srečanje, zgleda kot bi se on nekaj nazaj držal. Če bo kaj...trenutno sicer neka čustva, vendar še precej nestabilno vse skupaj.

--- End quote ---

Ja, ja... Jane , zadela si v nulo :D Nekaj se nazaj drži, pa ne vem zakaj ? Predlog za srečanje sem dala, ampak ne vem, če je bil preveč navdušen, ker še vedno ni odgovoril. ;) Bomo videli kaj bo nastalo, če sploh kaj....

HVALAAA !!! :-*

Jane:

--- Quote from: Nena on January 28, 2016, 11:27:58 AM ---A lahko se jaz,prosim?...je izbor ok zame in kaj mi prinasa? Hvalaa  :-*

--- End quote ---

Ja, je...jupiter v dvanajsti...darilo od boga, angelov...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version