Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet

Intuitivna sporočila III. del

<< < (25/92) > >>

Rena:
Moja : SMOG  ::)

nensi:

--- Quote from: Tea on April 07, 2016, 12:32:19 PM ---Moja prva misel: O Nensi - juhu

--- End quote ---

iz slabega gredo včasih stvari še na slabše, ampak vedno pride točka, ko je dno doseženo in od tam gre lahko samo še na bolje
dobra lastnost dna je, da smo z nogami trdno na tleh in se lahko močno in pogumno odženemo v višave popolnoma na novo, drugače, kot smo znali prej
odloži vse ampak res vse česar ne potrebuješ, da boš čimbolj lahka in lahkotna in poletela boš v višave lahka kot metuljčica
juhu zate srčica  ;) 8) :-*

Jane:
denar  :laugh: :laugh: :laugh:

Tea:

--- Quote from: nensi on April 07, 2016, 12:38:10 PM ---
--- Quote from: Tea on April 07, 2016, 12:32:19 PM ---Moja prva misel: O Nensi - juhu

--- End quote ---

iz slabega gredo včasih stvari še na slabše, ampak vedno pride točka, ko je dno doseženo in od tam gre lahko samo še na bolje
dobra lastnost dna je, da smo z nogami trdno na tleh in se lahko močno in pogumno odženemo v višave popolnoma na novo, drugače, kot smo znali prej
odloži vse ampak res vse česar ne potrebuješ, da boš čimbolj lahka in lahkotna in poletela boš v višave lahka kot metuljčica
juhu zate srčica  ;) 8) :-*

--- End quote ---

Hvala  :-* :-* :-*

nensi:

--- Quote from: Rena on April 07, 2016, 12:37:12 PM ---Moja : SMOG  ::)

--- End quote ---

Sem Mirna Občasno Godrnjam
kar naglas povej, če te kaj moti, ni treba da le v sebi godrnjaš in prenašaš vse tegobe tega sveta
ker če jim ne poveš, da ti ni ali pa da ti je čist mimo, kako bodo pa vedeli
pa poleg sebe tudi njih učiš, da svet ni eden, da sta svetova vsaj dva
tako kot ga vidiš ti in tako kot ga vidijo oni
je vse prav, če drugim pustimo njihov prav, pa oni nam našega  :) :-*

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version