Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet
Intuitivna sporočila III. del
Rena:
--- Quote from: Gloria82 on April 08, 2016, 10:57:46 PM ---Nensi, a veš kaj je bila moja prva beseda, ko sem to prebrala?
" Je* * * * * " kako se pa to lahko spregledala? Ja, čisto res...in čisto res mi ni jasno kako sem lahko?
--- End quote ---
Jecanje? :P ;D
Gloria82:
--- Quote from: Rena on April 09, 2016, 10:16:48 AM ---
--- Quote from: Gloria82 on April 08, 2016, 10:57:46 PM ---Nensi, a veš kaj je bila moja prva beseda, ko sem to prebrala?
" Je* * * * * " kako se pa to lahko spregledala? Ja, čisto res...in čisto res mi ni jasno kako sem lahko?
--- End quote ---
Jecanje? :P ;D
--- End quote ---
:laugh: :laugh: :laugh: ja ja :laugh: pa
" jebela cesta" :laugh:
" jejhata"
nensi:
--- Quote from: Gloria82 on April 08, 2016, 10:57:46 PM ---
--- Quote from: nensi on April 07, 2016, 12:21:32 PM ---Danes pa za tiste ki želite posebne vrste sporočil - spomladansko čiščenje ;D ??? 8) - česa se oklepam, pa mi ne služi več.
Napišite prvo besedo, ki vam ob tem, kar ste prebrali v mojem sporočilu pade na pamet in dobite odgovor. :P :-*
--- End quote ---
Nensi, a veš kaj je bila moja prva beseda, ko sem to prebrala?
--- End quote ---
Vau cela drama noooo :o :D
A si hotla kaj vprašat btw? :P 8)
Gloria82:
:laugh: :laugh: :laugh: drama, drama, kako pa drugače ;D
Veš da bi mimogrede res nekaj vprašala.
Novi poslovni partnerji...kakšen preblisk, intuitivno sporočilo, karkoli.
:-* hvala ti.
Objem
nensi:
--- Quote from: Gloria82 on April 11, 2016, 03:41:22 PM --- :laugh: :laugh: :laugh: drama, drama, kako pa drugače ;D
Veš da bi mimogrede res nekaj vprašala.
Novi poslovni partnerji...kakšen preblisk, intuitivno sporočilo, karkoli.
:-* hvala ti.
Objem
--- End quote ---
Kakor meni kaže, niso pravi zate, na dolgi rok boš težko delala z njimi, razen če se zelo spremenijo, kar se pa ne bodo, oziroma je malo verjetno, ker ti se tudi ne boš.
Želela si jih, da nekomu nekaj dokažeš, pa da ti delaš z njimi ne drugi.
Pravi razlogi?
Kdo ve. :P 8) :-*
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version