NenavadnoDomena, ki da veliko. Domena, ki ne zahteva veliko. Prva .com domena v Sloveniji.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Jaz prosim.Kaj mi bo pripovedovalo prihodnje leto?Hvala Nensi
Ljubezen, zdravje, družina in finance 2017?
6 besed ima vprašanje:Prva je beseda sanje.Druga je beseda ljubezen.Tretja je beseda finance.Četrta je beseda služba.Peta je beseda zdravje.Šesta je beseda potovanje.A sem se najbolj od vseh držala navodil?
Kaj na jedilniku 2017 ponuja se ?
Kaj mi bo pripovedovalo prihodnje leto?Hvala Nensi
Kako bova zaplesala z letom 2017?
Quote from: bilka on December 30, 2016, 05:46:05 AMLjubezen, zdravje, družina in finance 2017?Ljubezen je sreča, sreča včasih opoteča, pa ne nemogoča, prihaja z Boča. Finance, ko le ne bi šla spet na limance. Se prevarantov varuj, srečo finančno sama kuj. Zdravje & družina, oba fina.
Kaj lepega mi prinaša 2017? Pismo je težko 6 besede prav obrnit
Quote from: nensi on December 30, 2016, 10:18:50 PMQuote from: bilka on December 30, 2016, 05:46:05 AMLjubezen, zdravje, družina in finance 2017?Ljubezen je sreča, sreča včasih opoteča, pa ne nemogoča, prihaja z Boča. Finance, ko le ne bi šla spet na limance. Se prevarantov varuj, srečo finančno sama kuj. Zdravje & družina, oba fina. hvala
Oooo Nensi...Kaj mi prinaša leto 2017?Tenkjuuuu
Ali me enica končno brcne? Thanks
Jaz tudi prosim za eno sporočilce Kaj me čaka v 2017?
Quote from: cvetka on December 29, 2016, 11:41:53 PMJaz prosim.Kaj mi bo pripovedovalo prihodnje leto?Hvala Nensi Leto bo v čevlje sreče in blagostanja odeto. Te bo crkljalo, se nežno s tabo igralo, te po tvoji pravi poti naprej peljalo. Srečno.
Quote from: nensi on December 30, 2016, 10:16:24 PMQuote from: cvetka on December 29, 2016, 11:41:53 PMJaz prosim.Kaj mi bo pripovedovalo prihodnje leto?Hvala Nensi Leto bo v čevlje sreče in blagostanja odeto. Te bo crkljalo, se nežno s tabo igralo, te po tvoji pravi poti naprej peljalo. Srečno. Naj bo res tako