Karmična astrologija Karmična astrologija, ter ostale astrološke, vam znane ali neznane tehnike.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: sasa on November 13, 2015, 09:08:48 AMDanes imam dom v pisarni s šefom, imam sestanek z njim.hmmm, da ne bosta preveč domača
Danes imam dom v pisarni s šefom, imam sestanek z njim.
Quote from: Tea on November 13, 2015, 09:10:37 AMQuote from: sasa on November 13, 2015, 09:08:48 AMDanes imam dom v pisarni s šefom, imam sestanek z njim.hmmm, da ne bosta preveč domača domača bova samo takrat, ko bo on mel dal stimulacijo za prešnji mesec. Sem hotela, da bi mu danes rekla za povišico.
Quote from: sasa on November 13, 2015, 09:12:17 AMQuote from: Tea on November 13, 2015, 09:10:37 AMQuote from: sasa on November 13, 2015, 09:08:48 AMDanes imam dom v pisarni s šefom, imam sestanek z njim.hmmm, da ne bosta preveč domača domača bova samo takrat, ko bo on mel dal stimulacijo za prešnji mesec. Sem hotela, da bi mu danes rekla za povišico.pametno
Danes date z mojo mamo in mojo hčerko Klepet in pogovor glede odločitve hčerke,da se bo odselila.Mama ima garsonjero v katero bi se hči rada preselila.Glede na karto menim, da se bomo imele lepo in bo pogovor potekal v duhu zaščitništva, pripadnosti, varnosti in ljubezni
Danes .
Danes pluton v deveti hii, potreba po nadzoru, boj, obsedenost. Potreba po storiti, moramo storiti.
v kupčku
Sicer pa sovpada z dogodki pluton -smrt - deveta hiša -tujina. Glede na nocojšnje bombardiranje.