Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije
PLANETARNI VPLIVI V LETU 2016 - mrki, retrogradnosti
Missy:
Drage in dragi moji, sej ne vem, ce v pravo temo kracam, sam bi prosila ce mi lahko kdo svetuje kaj je v februarju ali morda zacetku marca najboljsi cas za ustanovit podjetje? Posli so ze doreceni tokom poznega 2015/zgodnjega 2016, le 'rodit' se mora tale najina firma zdej cimprej pa bi rada astrolosko ugoden cas ulovila. :) In k smo ze pri rojevanju, nikol mi nihce ni pogledu pa me zanima kaj kej moja karta prav o otrocih? Hvala vnaprej komurkoli ki me poduci :)
Vojko:
--- Quote from: Missy on February 15, 2016, 06:26:46 PM ---Drage in dragi moji, sej ne vem, ce v pravo temo kracam, sam bi prosila ce mi lahko kdo svetuje kaj je v februarju ali morda zacetku marca najboljsi cas za ustanovit podjetje? Posli so ze doreceni tokom poznega 2015/zgodnjega 2016, le 'rodit' se mora tale najina firma zdej cimprej pa bi rada astrolosko ugoden cas ulovila. :) In k smo ze pri rojevanju, nikol mi nihce ni pogledu pa me zanima kaj kej moja karta prav o otrocih? Hvala vnaprej komurkoli ki me poduci :)
--- End quote ---
Lepo pozdravljena, Missy
Vedno je prava tema, ko 'zadaneš' tistega, ki ti da pravi odgovor. Vendar rabiš kar nekaj modrosti, da ugotoviš, kateri odgovor je pravi.
Rad bi ti odgovoril, vendar za to, za kar sprašuješ, potrebujem tvoj rojstni datum, ki ga pa ne najdem na forumu. In zaželen je tudi podatek v kateri branži bo delovalo podjetje.
Lep pozdrav, Vojko
Vojko:
--- Quote from: Andres on January 22, 2016, 07:38:06 PM ---Meni gre vse po nekih čudnih poteh. Avto so mi napačno diagnosticirali in sem tako zapravil precej denarja za en del, ki ga mogoče nebi bilo treba menjati. Knjigovodja mi ne izda bilance, zato sem dobil kazen, ki jo lahko znižam, če odda v 60 dneh.
Sicer pa avto je kupljen ne cel mesec po tistem mrku septembra in zato morebiti tako. Istočasno je tudi Vojko napisal, da je to zame najslabši mesec. Ampak sem že utrjen in se mi niti ne zdi tako hudo.
Andres
--- End quote ---
Ja Andres, čudne stvari so v takšni energiji kot si jo imel prejšnji mesec. Stvari se sedaj premikajo - a zelo, zelo počasi.
Ta mesec in letos bodi pozoren na to, da boš imel na varnem vse, kar bi se lahko komu prilepilo na roko, da imaš avto in stanovanje zaklenjeno in zaščiteno tako kot se spodobi in, da se izogneš kakršnimkoli prepirom in hudim besedam, ne glede na situacije...
Vojko
Missy:
--- Quote from: Vojko on February 17, 2016, 08:55:36 AM ---
--- Quote from: Missy on February 15, 2016, 06:26:46 PM ---Drage in dragi moji, sej ne vem, ce v pravo temo kracam, sam bi prosila ce mi lahko kdo svetuje kaj je v februarju ali morda zacetku marca najboljsi cas za ustanovit podjetje? Posli so ze doreceni tokom poznega 2015/zgodnjega 2016, le 'rodit' se mora tale najina firma zdej cimprej pa bi rada astrolosko ugoden cas ulovila. :) In k smo ze pri rojevanju, nikol mi nihce ni pogledu pa me zanima kaj kej moja karta prav o otrocih? Hvala vnaprej komurkoli ki me poduci :)
--- End quote ---
Lepo pozdravljena, Missy
Vedno je prava tema, ko 'zadane' tistega, ki ti da pravi odgovor. Vendar rabi kar nekaj modrosti, da ugotovi, kateri odgovor je pravi.
Rad bi ti odgovoril, vendar za to, za kar sprauje, potrebujem tvoj rojstni datum, ki ga pa ne najdem na forumu. In zaelen je tudi podatek v kateri brani bo delovalo podjetje.
Lep pozdrav, Vojko
--- End quote ---
Pozdravljen Vojko! Ja, dejansko je tako da se vedno najde pravi odgovor na pravo vprasanje. :) Rojstni datum je 16.05.1985 ob 18.15, podjetje pa bo storitveno: sprva zacenjava z omaricami za shranjevanje stvari na plazi (na vsaj 5,6 lokacijah letos), potem pa si zelim odpreti pod imenom istega podjetja se joga studio in pa prav poseben minimalisticen lokalcek. Tako nekako.
Andres:
--- Quote from: Vojko on February 17, 2016, 08:59:20 AM ---
--- Quote from: Andres on January 22, 2016, 07:38:06 PM ---Meni gre vse po nekih čudnih poteh. Avto so mi napačno diagnosticirali in sem tako zapravil precej denarja za en del, ki ga mogoče nebi bilo treba menjati. Knjigovodja mi ne izda bilance, zato sem dobil kazen, ki jo lahko znižam, če odda v 60 dneh.
Sicer pa avto je kupljen ne cel mesec po tistem mrku septembra in zato morebiti tako. Istočasno je tudi Vojko napisal, da je to zame najslabši mesec. Ampak sem že utrjen in se mi niti ne zdi tako hudo.
Andres
--- End quote ---
Ja Andres, čudne stvari so v takšni energiji kot si jo imel prejšnji mesec. Stvari se sedaj premikajo - a zelo, zelo počasi.
Ta mesec in letos bodi pozoren na to, da boš imel na varnem vse, kar bi se lahko komu prilepilo na roko, da imaš avto in stanovanje zaklenjeno in zaščiteno tako kot se spodobi in, da se izogneš kakršnimkoli prepirom in hudim besedam, ne glede na situacije...
Vojko
--- End quote ---
Meni se zdi, kot da se hitreje stvari premikajo kot lansko leto, Vojko. Sicer pa nov knjigovodja po enem tednu in pol tudi še ni nič oddal. V vmesnem času so mi hoteli vlomiti v avto in v nedeljo sem našel nek šejk pošprican po vratih. Hmmm. Avto stoji pred hišo na istem mestu kot vsi prejšnji avtomobili ki sem jih imel, toda nikoli se mojih avtov nihče ni dotikal. Hmmm.
Andres
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version