Meni gre vse po nekih čudnih poteh. Avto so mi napačno diagnosticirali in sem tako zapravil precej denarja za en del, ki ga mogoče nebi bilo treba menjati. Knjigovodja mi ne izda bilance, zato sem dobil kazen, ki jo lahko znižam, če odda v 60 dneh.
Sicer pa avto je kupljen ne cel mesec po tistem mrku septembra in zato morebiti tako. Istočasno je tudi Vojko napisal, da je to zame najslabši mesec. Ampak sem že utrjen in se mi niti ne zdi tako hudo.
Andres
Ja Andres, čudne stvari so v takšni energiji kot si jo imel prejšnji mesec. Stvari se sedaj premikajo - a zelo, zelo počasi.
Ta mesec in letos bodi pozoren na to, da boš imel na varnem vse, kar bi se lahko komu prilepilo na roko, da imaš avto in stanovanje zaklenjeno in zaščiteno tako kot se spodobi in, da se izogneš kakršnimkoli prepirom in hudim besedam, ne glede na situacije...
Vojko
Meni se zdi, kot da se hitreje stvari premikajo kot lansko leto, Vojko. Sicer pa nov knjigovodja po enem tednu in pol tudi še ni nič oddal. V vmesnem času so mi hoteli vlomiti v avto in v nedeljo sem našel nek šejk pošprican po vratih. Hmmm. Avto stoji pred hišo na istem mestu kot vsi prejšnji avtomobili ki sem jih imel, toda nikoli se mojih avtov nihče ni dotikal. Hmmm.
Andres
Hmm Andres, kdo se v resnici želi dotikati tvojega življenja, tvojega načina življenja, kdo ga želi onečediti ali ga celo ukrasti, oz nek del njega ukrasti, saj je bilo le vlomljeno...
avto predstavlja namreč tudi način kako vozimo skozi življenje, našo življenjsko pot po kateri vozimo...
malo pojdi vase in mogoče najdeš kakšen odgovor 
Sanjalka. Na to nimam odgovora, ker nisem nič prodobil ali naredil na nelegalen način, oziroma ni nihče utrpel ob tem, ko sem kupil avto.
Andres
Ne, ne , nisem mislila, da si kaj naredil na nelegalen način ali kaj podobnega.
Izviram iz simbolike kaj avto pomeni in kaj pomeni, če ti ga nekdo ponečedi, poserje, po domače povedano oz. poskuša vlomiti vanj...
Bodi pozoren na to, če kdo želi "vlomiti" v tvoj način življenja, v tvoje življenje oz. če želi kdo "onečediti" tvoj način življenja oz. tvoje življenje.
Gre za simboliko, ki se odraža v zunanjem svetu in nam želi nekaj povedati, gre za prepoznavanje te simbolike oz. branje teh zunanjih dogodkov, simbolov in to potem povežemo z našim življenjem. Saj veš kakor zunaj tako znotraj. Na ta način je delal Jung s svojimi klienti, tako je prepoznaval kaj se jim dogaja.