Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije
PLANETARNI VPLIVI V LETU 2016 - mrki, retrogradnosti
Tea:
--- Quote from: Jane on March 13, 2016, 10:42:55 AM ---Ravno sem ugotovila, da bomo pri nas doma vsi pod vplivom luninega mrka.
Meni pade v 5-to hiso na jupitra in saturna (trigon sonce, kvadrat neptun, venera in merkur). Torej 5,6 in 12 hisa. Malenkost prva in druga.
Mozu pade direkt na plutona v 5 hiso. Opozicija merkur 11 hisa in kvadrat mars in saturn v prvi hisi.
Tamala direkt na luno v 5 hiso. Trigon venera, sonce in jupiter (9,10 in 1 hisa) kvadrat pluton (8 hisa) in opozicija uran 11 hisa.
Tamal direkt na sonce v tretjo hiso. Kvadrat pluton in jupiter (5 in 6 hisa).
Ce bomo tole preziveli. Sej ni cudno da se skor pobijamo med sabo :-X
--- End quote ---
Še dobro, da vpliv luninega hitreje mine - se pa strinjam. Včasih je še bolj naporen kot sončni.
Jane:
Čustveno neuravnovešen je tale mrk. Mi trije s tamalo se borimo vsak za svoj košček svobode, vsi vlečemo v svoj egoizem....je naporen ja.
Tejka:
No verjetno tudi mene mrka... Fejst.
Tea:
--- Quote from: Jane on March 13, 2016, 06:38:17 PM ---Čustveno neuravnovešen je tale mrk. Mi trije s tamalo se borimo vsak za svoj košček svobode, vsi vlečemo v svoj egoizem....je naporen ja.
--- End quote ---
Ja, verjamem. Še posebno ker ste kar vsi na udaru. No še dobrih 14 dni, pa bo mimo
Tea:
--- Quote from: Tejka on March 13, 2016, 06:45:21 PM ---No verjetno tudi mene mrka... Fejst.
--- End quote ---
Hehe, tud jaz ga čutim
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version