Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije

PLANETARNI VPLIVI V LETU 2016 - mrki, retrogradnosti

<< < (26/67) > >>

Tea:

--- Quote from: Maja on March 23, 2016, 08:15:40 AM ---Tea, zadetek v polno!
Natanko to se je zgodilo oz. se še dogaja.
Mislim, da je kar bilo (oz. še je) tole prelomno obdobje zame.

V petek gre pa še P  :Lu v  :vo in  :Sa se obrne Rx ...  ;D

--- End quote ---

O, lepo - se boš malo osvobodila in si privoščila
Malo te bo verjetno šejkalo še - glede na to, da bo šla v kvadrat s Plutonom in Venero /ki je tudi vladarica 4/ - ampak glede na to, da gre potem na Jupitra boš na koncu zadovoljna

Maja:
Neprilike vsekakor še pričakujem do konca novembra, ko  :Sa dokončno obdela  :Lu :kon :U v 12.  :blank:

Škratinja Nagaya:
Meni pade na Veliki križ.  :blank:

Tea:

--- Quote from: Pika on March 23, 2016, 08:24:00 AM ---Meni pade na Veliki križ.  :blank:

--- End quote ---

Malo prevelik orbis za zajet ves križ po moje - je pa vsekakor Pluton in Sonce in čisto natančen trigon na Svozu
Fajn tole Pika - se boš začela drugače cenit in spoštovat svojo ustvarjalnost in s tem pridobiš tudi na financah

Škratinja Nagaya:

--- Quote from: Tea on March 23, 2016, 08:30:14 AM ---
--- Quote from: Pika on March 23, 2016, 08:24:00 AM ---Meni pade na Veliki križ.  :blank:

--- End quote ---

Malo prevelik orbis za zajet ves križ po moje - je pa vsekakor Pluton in Sonce in čisto natančen trigon na Svozu
Fajn tole Pika - se boš začela drugače cenit in spoštovat svojo ustvarjalnost in s tem pridobiš tudi na financah

--- End quote ---

Teaaaaaaaa, iz tvojih tipk... :-*
Hvala!
Bi nekaj vprašala... Glede na to, da je vpeta 5.hiša, S.vozel, ki se tiče tudi otroka (hči)... Se motim? Zdi se mi, da sva se na zelo poseben način povezali v zadnjih mesecih oz. še bolj. Se bo dogajalo tudi na tej relaciji?
Finance... Uf, ko bi vsaj. Sicer mi gre pa že mnogo bolje. Za naš poklic celo zelo dobro.

Pa zelo velika čiščenja se dogajajo. Mož se je "finančno" in še kako drugače razkril. Je eno pomembno prelomno obdobje.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version