Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije
PLANETARNI VPLIVI V LETU 2016 - mrki, retrogradnosti
sanjalka:
Meni lunin mrk pade v 1. hišo, v natančno opozicjo na n kirona v 7. hiši...
Jeseni sem imela sončni mrk natančno na n plutonu v 1. hiši...
Spreminja se moja maska ;) Partnerstvo se razvija in sem hvaležna zanj :-*
sasa:
--- Quote from: sanjalka on March 23, 2016, 09:10:48 AM ---
--- Quote from: sasa on March 23, 2016, 09:06:29 AM ---
--- Quote from: Tea on March 23, 2016, 06:11:48 AM ---Danes pa je lunarni mrk na 3 stopinji Tehnice
Najbrž bo večina od nas, še posebno pa tisti, ki se jih mrk dotakne bolj osebno z aspekti v natalni karti, razrešilo odnose v partnerstvu in dobilo nek zaključek.
Meni pade v 7 hišo in je zato bolj intenzivno na osebnem partnerstvu in v osnosih s posebnimi drugimi ..........Na natalni Veneri je T Saturn, T Venera pa v kvadratu na N Venero
Tako da tozadevno čutim kar precejšnjo notranjo motivacijo
--- End quote ---
Meni direktno na sonce. ::)
--- End quote ---
ki je že v konj. na MC-poroka,spremenila boš status, sedaj boš žena ;D
--- End quote ---
Neeee. ;D
Res je, čez dobre 3 tedne.
sanjalka:
--- Quote from: sasa on March 23, 2016, 09:15:06 AM ---
--- Quote from: Tea on March 23, 2016, 06:11:48 AM ---Danes pa je lunarni mrk na 3 stopinji Tehnice
Najbrž bo večina od nas, še posebno pa tisti, ki se jih mrk dotakne bolj osebno z aspekti v natalni karti, razrešilo odnose v partnerstvu in dobilo nek zaključek.
Meni pade v 7 hišo in je zato bolj intenzivno na osebnem partnerstvu in v osnosih s posebnimi drugimi ..........Na natalni Veneri je T Saturn, T Venera pa v kvadratu na N Venero
--- End quote ---
--- End quote ---
--- End quote ---
Neeee. ;D
Res je, čez dobre 3 tedne.
--- End quote ---
;D :-*
Tea:
--- End quote ---
--- End quote ---
--- End quote ---
in mama ;)
Tea:
--- Quote from: Maja on March 23, 2016, 08:59:57 AM ---Veliko razmišljam o obdobju, ko je šel preko :So.
Od dogodkov, ki so pisali zgodbo tistega časa, sem začela bolj zaupat v proces življenja in verjet, da bo vse dobro. Vse skupaj mi je pomagalo, da lahko živim bolj iz dneva v dan, za sedanji trenutek, z veliko manj skrbi kaj bo, če bo, ko bo ... ::)
Vse se je začelo čisto novo zame od takrat - nova služba, novo okolje, novi ljudje in vse pozitivno.
Začela se je moja pot k neodvisnosti, sem spoštovana in lahko izražam ter uporabljam vse tiste vrline in veščine, ki jih prej nisem mogla. Kot, da sem se na novo rodila oz. sem začela žaret v svoji pravi luči. Joj, kako sem si to vedno želela!
Proces je bil naporen, kot pričakujem, da bo tudi letošnje nadaljevanje, ampak VEM, da mi :Sa VEDNO prinese nagrade 8)
Se je pa znotraj in zunaj mene veliko spremenilo. Vedela sem, da bo sprememba na enem področju za sabo potegnila še druga področja - kot vedno do sedaj.
Vračam se tudi 7 let nazaj, ko je :Sa tvoril kvadrate - tisto je bilo pa izredno težavno obdobje zame :'( - čeprav zdaj ne čutim take napetosti, pa lahko potegnem določene vzporednice in primerjam kje sem bila takrat/kje sem zdaj.
Počasi, sproti, korak za korakom ...
--- End quote ---
odraščaš :)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version