Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije

PLANETARNI VPLIVI V LETU 2016 - mrki, retrogradnosti

<< < (47/67) > >>

sanjalka:

--- Quote from: Tea on July 21, 2016, 10:11:18 AM ---
--- Quote from: sanjalka on July 21, 2016, 10:08:55 AM ---
--- Quote from: Tea on July 21, 2016, 10:00:53 AM ---Tudi septembra je

Gre spet za serijo mrkov

18.avgusta - lunin na 25 vodnarja
1. septembra - sončni na 9 device
16. septembra - lunin na 24 rib

Obenem gre avgusta že Merkur v senco 10.8. in se potem R obrne 30.8. in bo R do 22. septembra
Merkur bo R v znamenju Device

--- End quote ---

Lani sem imela septembra soncni mrk na n plutona v 1.hisi, no letos pa ga imam na asc...

--- End quote ---

uf - močne preobrazbe

jaz imam plutona na 7 device, P pa na 8

--- End quote ---

Ja, itak imam tudi tranzite ful mocne in tezijo k preobrazbi....
Ne vem, jaz vidim spremembe sele potem, ko je ze vse mimo...vcasih se mi zdi, da saj ni nic, no potem pa mi drugi recejo, ja pa to si naredila in to in to.... In jaz, aja pa res ;D
Moj prvi planet v karti je pluton v konj z uranom, tako da me ze celo zivljenje spremljajo taksni in drugacni soki, verjetno se z leti ze malo navadis :)

Ti imas plutoncka v 7. hisi, saj je vse jasno, a ne ;)
Partnerski odnos bo spet od tebe zahteval transformacijo, tako kot to verjetno dozivljas ze cel lajf, da ti drugi igrajo tegale plutoncka, ti pa garaj potem in delaj na sebi in se transformiraj...
Vse dobro ti zelim Tea in vem, da bos zmogla :-*

Tea:
Ja itak ....
pestro bo še
Tudi P luna, ki je zdajle ravno zapustila kvadrat s Plutonom, mi pa ta mesec še dela kvadrat na P Plutona, bo šla v kvadrat z Vx in Vozlom
Saturna imam trenutno na Mc kvadrat Pluton ... bo počasi šel proti Veneri v 10
Pluton pa je v opoziciji na Marsa
Zdajle avgusta bo še enkrat kvadriral Plutona tudi Mars /tudi Vx in vozu/ potem pa šel čez Mc in Venero začetek septembra

Mrki bodo vse skupaj še začinili - pa upam da neke zgodbe tudi zaključili in odprli nova poglavja. Počasi se bo iztekla tudi moja bolniška. Tako da sprememba statusa vsekakor, ne samo na osebnem področju

Nov solarc novembra pa postavlja AC v Tehtnico v 7 hišo  ;)

sasa:
Jaz imam pa mrk eno stopinjo stran od mojega N Marsa.  ::)

Tejka:

--- Quote from: Tea on July 21, 2016, 10:19:36 AM ---
--- Quote from: Tejka on July 21, 2016, 10:14:21 AM ---7.
2.  :kon :Sa orbis 2°
8. čisto na koncu, se mi 9. začne že na 25° :ri , na 26° imam že  :Me, ki se v rx obrača sicer v 3. gre pa potem spet nazaj v 2. ...
Hmmmmmmmmmm  ::) Saj se mi ne bo zmešalo ane da ne. Čeprav tistemu  :J v 12, ki se začne v  :rak, menda sploh ne bi bilo slabo v kakšni norišnici ;D :laugh: :laugh: :laugh:

--- End quote ---

kaj pa vam - čist komot bi imela kakšen samostojen posel ala hotel ali zavetišče

--- End quote ---

Sem nekaj v tej smeri razmišljala... Zavetišča na našo zakonodajo in razmere niti slučajno. Razmišljala sem o oddajanju turistom, pa ne pri nas. Bi kaj takega počela kje na toplem. Bomo videli. Na trenutno situacijo si v resnici ne upam zviznit v tujino in sem do nadaljnega pač zataknjena tukaj  :(

Andres:

--- Quote from: Tea on July 21, 2016, 10:00:53 AM ---Tudi septembra je

Gre spet za serijo mrkov

18.avgusta - lunin na 25 vodnarja
1. septembra - sončni na 9 device
16. septembra - lunin na 24 rib

Obenem gre avgusta že Merkur v senco 10.8. in se potem R obrne 30.8. in bo R do 22. septembra
Merkur bo R v znamenju Device

--- End quote ---

Tale 16. septembra se lahko malo mene dotaken po moje.  Dan po tem 17. septembra imam potovanje s tremi ženskami.  Bom moral biti posebno previden. Simbolika je v tem, da bomo na tej turi večino časa ob morju vozili in imeli opravka s slapovi ob morju.     

Andres

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version