Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije
PLANETARNI VPLIVI V LETU 2016 - mrki, retrogradnosti
Jane:
Mogoce bom v retro veneri imela operacijo - sterilizacijo. Kolk slabo je lahko v veneri?
sasa:
--- Quote from: Jane on October 10, 2016, 06:43:47 AM ---Mogoce bom v retro veneri imela operacijo - sterilizacijo. Kolk slabo je lahko v veneri?
--- End quote ---
:o :o :o
V R Veneri ... Hm ... Pa ženski organi? ::)
Jane:
--- Quote from: sasa on October 10, 2016, 09:51:33 AM ---
--- Quote from: Jane on October 10, 2016, 06:43:47 AM ---Mogoce bom v retro veneri imela operacijo - sterilizacijo. Kolk slabo je lahko v veneri?
--- End quote ---
:o :o :o
V R Veneri ... Hm ... Pa ženski organi? ::)
--- End quote ---
ja vem :/ Samo un zakonski moratorij je do 10. decembra. Takrat ne smejo nic delati. Torej naceloma od 10. decembra naprej, ce bo seveda frej. Zdej pa edino cakat potem do junija. Pa je spet leto okoli no.
Tea:
--- End quote ---
mi boš dala datum, bova pogledale
Jane:
--- Quote from: Tea on October 10, 2016, 10:43:34 AM ---
--- End quote ---
mi boš dala datum, bova pogledale
--- End quote ---
Ga se nimam Tea, mi ga bodo dolocili decembra. Rekla je, da bo v zacetku 2017. Tako da predvidevam da bo venera ze v senci, razen ce mi dajo prej. Za merkur mi je vseeno, najhuj kar se ahko zgodi je da mi zgubijo dokumente :)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version