Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije

PLANETARNI VPLIVI V LETU 2016 - mrki, retrogradnosti

<< < (2/67) > >>

Jane:

--- Quote from: Tea on November 09, 2015, 06:41:50 AM ---No, saj veš, da je važno ob pravem trenutku začeti

Kar se dogaja potem je druga stvar. Ti osebno, če se retrogradnosti in ostale stvari dotikajo tebe same, boš morala opraviti z njimi. Seveda se ne moremo kar zamrznit, to so pač naše naloge.

--- End quote ---

Vem ja, samo se se dobro spomnim zadnjega marsa :/

Ajoj 2017 sploh nocem gledat, sem upala da je samo enoletno sranje :/ hja bomo videli kaj bo. Same cudne hise so vpletene sesta, dvanajsta, osma...mogoce vam bom mahala iz kake ustanove haha. V najboljsem primeru grem za en mesec na dopust :D

Tea:
Po moje te pa Jupiter čist dobro podpira takrat, še posebno v avgustu
In Merkur ti bo prinesel končne rešitve ... tud če je potem R v septembru - vseeno gre za neko dokončanje, ki se prej ne bo moglo realizirat
Preveri P Luno - ta je izjemno pomembna - nimaš nove karte gor, pa težko štejem. Takrat ko bo Luna v kvadratu s Soncem pa res bodi pazljiva.

Maja:
Škorpijoni vedno kaj za nazaj ...  ::)

Jane:

--- Quote from: Tea on November 09, 2015, 06:51:57 AM ---Po moje te pa Jupiter čist dobro podpira takrat, še posebno v avgustu
In Merkur ti bo prinesel končne rešitve ... tud če je potem R v septembru - vseeno gre za neko dokončanje, ki se prej ne bo moglo realizirat
Preveri P Luno - ta je izjemno pomembna - nimaš nove karte gor, pa težko štejem. Takrat ko bo Luna v kvadratu s Soncem pa res bodi pazljiva.

--- End quote ---

Hvala Tea. Sem dala novo karto gor, če pravilno štejem bo progresirana luna v kvadratu s soncem maja. Zanimivo mi je, da prvič v življenju niti ne slutim kaj me čaka, prej je bilo vedno nek standard služba, družina...lahko si vsaj malo vedel kam pes taco moli. Tokrat grem čisto nove vode, nimam pojma kaj pričakovat.

sanjalka:
Mrki v 1 in 7 hiši...še vedno partnerstvo ::)
In seveda še t plutona mi bo delal opozicijo na n venero, spet se bom morala transformirati :blank:
Septembra solarni mrk na mojem asc, letos pa je bil soalrni mrk v moji 1. hiši eksaktno na mojem n plutonu, očitno se bom kar spremenila ::)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version