Namenjeno članom, torej vam in nam. > Prostor za razvedrilo

Uslužbenci hotela Spletni simbol. 47. del

<< < (30/71) > >>

Rena:

--- Quote from: Jane on January 20, 2016, 07:07:21 AM ---Jutro. Zgleda sem fasala trebusno virozo, tako da bodo tiste rolce prav prisle :)

--- End quote ---

Ne govori, zame ena izmed top hujših stvari... Iz nedelje na ponedeljek sem tudi sama celo noč bedela in globoko dihala. Pa ne vem, morda žolč morda viroza... >:(

Drugače pa, kavica in tako.

Gloria82:

--- Quote from: Jernej on January 20, 2016, 12:03:44 AM ---Klasika med novodobnimi bajkami. Vendar manjka en element. Bom dopolnil:

"...Ko je bilo ptičku v dreku prijetno toplo, je začel čivkat. Takrat pa ga je našla mačka (lisica v nekaterih primerih), potegnila ven in ga požrla.
Nauki so tako trije:
* Ni vsak, ki serje po tebi, tvoj sovražnik.
* Ni vsak, ki te potegne iz dreka, tvoj prijatelj.
* In... če si že v dreku, bodi raje tiho!"

--- End quote ---

:laugh:  :laugh:  :laugh: ta je pa dobra  ;D

Maja:
Jutro.
Postelja.
Še malo, potem pa vstat.

Tejka:
Daaaaaan.

Jane:

--- Quote from: Rena on January 20, 2016, 07:25:03 AM ---
--- Quote from: Jane on January 20, 2016, 07:07:21 AM ---Jutro. Zgleda sem fasala trebusno virozo, tako da bodo tiste rolce prav prisle :)

--- End quote ---

Ne govori, zame ena izmed top hujših stvari... Iz nedelje na ponedeljek sem tudi sama celo noč bedela in globoko dihala. Pa ne vem, morda žolč morda viroza... >:(

Drugače pa, kavica in tako.

--- End quote ---

Ma tukaj na našem koncu je noro, manjka več kot pol otrok zarad trebušne gripe. Vsakega ta drugega odraslega neki trebuh boli, ali pa mu je slabo. Glih razmišljam, če bi šnops pomagal :D :D

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version