Namenjeno članom, torej vam in nam. > Prostor za razvedrilo
Uslužbenci hotela Spletni simbol. 47. del
Maja:
Jutro.
Je že žur. :laugh:
Maja:
--- Quote from: Maja on January 25, 2016, 11:28:39 AM ---Imamo eno skupino italijanskih politikov in sem dobila povabilo za večerno druženje od 25 let starejšega gospoda. :laugh:
--- End quote ---
Nakladač je celo noč sanjal o meni in danes mi pusti neko darilce. ::)
EDIT: No, oglaša se pa spet tisti tip iz preteklosti, o katerem sem zadnjič pisala, da se je pojavil ob :Sa :op :ki. ::) ::) ::)
Maja:
No, zdaj sem od italijanskega Casanove dobila še številko in e-mail. Če pridem kdaj v Milano, me bo z veseljem gostil. :laugh:
Hehe, drugi, ki me je vabil v Italijo ... Sem se spomnila zdaj ... Prvič je bilo pred leti, ko sem imela zanimivo avanturo z nekim tipom iz okolice Riminija. Tudi sem ga spoznala v hotelu, kjer sem delala takrat ... Nekaj tednov sva se družila in bil je tako lep, da je bil že preveč lep. ;D
Škratinja Nagaya:
--- Quote from: Maja on January 26, 2016, 07:58:14 AM ---No, zdaj sem od italijanskega Casanove dobila še številko in e-mail. Če pridem kdaj v Milano, me bo z veseljem gostil. :laugh:
Hehe, drugi, ki me je vabil v Italijo ... Sem se spomnila zdaj ... Prvič je bilo pred leti, ko sem imela zanimivo avanturo z nekim tipom iz okolice Riminija. Tudi sem ga spoznala v hotelu, kjer sem delala takrat ... Nekaj tednov sva se družila in bil je tako lep, da je bil že preveč lep. ;D
--- End quote ---
Lep z mašnico. :D
Jane:
--- Quote from: Maja on January 26, 2016, 07:39:33 AM ---
--- Quote from: Maja on January 25, 2016, 11:28:39 AM ---Imamo eno skupino italijanskih politikov in sem dobila povabilo za večerno druženje od 25 let starejšega gospoda. :laugh:
--- End quote ---
Nakladač je celo noč sanjal o meni in danes mi pusti neko darilce. ::)
EDIT: No, oglaša se pa spet tisti tip iz preteklosti, o katerem sem zadnjič pisala, da se je pojavil ob :Sa :op :ki. ::) ::) ::)
--- End quote ---
Joj teli Italijani so najhujši, ko sem še delala v hotelu, ne bom nikoli pozabila, kako sta dva ovita samo v brisače - direkt iz savne priletela v mojo pisarno. Sta mislila da sem sama, na njuno grozo je bil tam še šef hahaha.
Potem sta pa zalezovala čistilke, da niso upale pucati njihovih sob.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version