Na pragu nove energije smo in Vojko bo vsak čas poslal predvide za leto 2016. Z moje strani gre za novo zapažanje, katerega bom bolj podrobno opisal spodaj.
Naj grem od začetka. Zadnjič je bilo po TV od tiste Zika virusa kjer imajo dojenčki veliko glavo in podobno. Ta naj bi se prenašala preko komarjev iz tropskih podnebij. Mlajša generacija verjetno ne ve, vendar jaz in še mnogi se spomnimo kako je bilo z AIDSom. Tistikrat je bilo v zelo kratkem času preplavljen cel svet z informacijo, da je prišel nov virus ki lahko pohabi človeštvo. Farmacija in zdravstvo so izčrpali sredstva za zdravljenje le tega, ter ta sredstva prenesli na zdravljenje raka. Brez uspeha kot kaže. Torej. Nov virus Zika je kot kaže narejen v laboratoriju vsaj kar zadeva mojih pogledov. Zakaj???? Predvsem zato, ker si medijsko tako prizadevajo prestrašiti nas navadne ljudi, ter da kakšen hudič je zdaj na pohodu. Najbrž imajo pripravljene serije cepiv kjer bi zopet služila ena firma.
Pomembno je vedeti, da sedaj te dni prestopamo v leto energije 2 ali Črno prst. To mi ponuja podobnost z AIDSem. Le tega so našli 1908 v Kamerunu kar ravno tako da letno energijo 2. Eden od virov kaže, da je v Kongu najden AIDS leta 1959 (energija 5) , v ZDA pa leta 1983 (energija

.
Koktejl za zdravljenje AIDSA je bil najden leta 1995 (energija 5) kar je zelo podobna energija kot leta leto, ko so v Kongu odkrili AIDS. Vse te letnico kažejo, da so merili z virusi na leta, ko je vladala prst 2, 5 ali 8. Nič čudnega torej, če bo verjetno celo leto 2016 na sporedu kako se obvarovati pred Ziko in kdo se bo cepil kdo ne. Menim, da gre za manjši virus, torej bodo nosečnice jedle Ingver in med, ter še kaj zraven.
Andres