Znanja vseh časov, medicine vseh časov > 9 zvezdni ki, Feng shui
Opažanja po predvidih 9 zvezdnega ki, tretji del
Vojko:
--- Quote from: Tea on February 22, 2016, 07:49:30 AM ---Sem prebrala Vojko, hvala za predvide. Tudi če se ne oglasim, jih redno berem.
Se pravi, kot februarja, tako celo leto ... ja OK, potem smo najhuje dali skozi ;)
--- End quote ---
He he Teja
O čem razmišljaš?
O tem, kar je 'hudo' ali o tem, kar lahko narediš, da je boljše?
Ni mimo. In tisti, ki ne bo nič naredil, mu ne bo boljše!
Kdor naredi - pa bo.
November je nova verzija februarja! Običajno 'ta manj nežna' varianta.
Lep pozdrav, Vojko
Vojko:
--- Quote from: sasa on February 22, 2016, 08:03:43 AM ---
--- Quote from: Vojko on February 22, 2016, 01:22:35 AM ---
--- Quote from: sasa on February 18, 2016, 09:24:24 AM ---Jaz bi šla takoj firbcat tja. ;D
--- End quote ---
Lepo, lepo Saša
S firbcem se začne in nato nadaljuje z akcijo.
Imam na spletni strani vabilo za sodelovanje. Do sedaj sta se v enem letu javili dve dekleti, ki sta pripravljeni sodelovati - za denar.
Pa vendar nisem še v tisti fazi, ko bi si to lahko privoščil.
In vem, da je odgovornost moja. Več tečajev, več ljudi, več tečajev, več navdušencev, več ljudi, razširjena spletna stran, več tečajev....
Kajti zlata bi mi bil vreden človek ali dva, ki bi naredila le nekaj malenkosti, ki jih sam ne zmorem spraviti v tek.
In vidim, da je popularnosti premalo. Da ljudje berejo horoskope tam, kjer jih pišejo marketingarji - na popularnih spletnih straneh... Tu pa še tisti, ki so redni in pravijo, da redno čitajo predvide, ne opazijo, da je marčevski predvid objavljen že en teden...
Vem. Tako pač je. To sem ustvaril. Zamudil sem priložnost, ki se mi je ponudila pred leti in sedaj je potrebno vse graditi znova.
Danes se prične druga polovica kijevega meseca. Še močnejše energije. In marsikdo pokliče in pride na svetovanje šele takrat, ko mu teče voda v grlo.... žal.
Lep pozdrav, Vojko
--- End quote ---
Točno vem, kaj misliš. Ko imaš toliko dela, da bi bil zelo hvaležen, da bi bil nekdo, ki bi ti pomagal. Škoda drugače, da 9 zvezdni Ki ni bolje razširjen po Sloveniji. Malo ljudi ga pozna. Kar se pa tiče marketinških horoskopov - škoda mi je za njih, ker mečejo slabo luč na vse preostale, dobre astrologe, ne glede na to, iz katere vrste astrologije prihajajo.
--- End quote ---
Hvala Saša
Lep in prijazen dan ti želim,
Vojko
sasa:
--- Quote from: Vojko on February 26, 2016, 06:32:46 AM ---
--- Quote from: sasa on February 23, 2016, 09:53:35 AM ---Kako pa lahko pomagamo?
--- End quote ---
Živijo Saša
Hvala za vprašanje.
Za začetek lahko pomagaš tako kot sem že napisal.
Da ob priložnosti, ko si na spletni strani 9zvezd.com - napišeš komentar v dolžini enega SMSa in ga pošlješ na tweeter - tisti okence, ki je že pripravljeno za to.
Kdor pa je pripravljen narediti kaj več, je dobrodošel na mojo telefonsko številko.
In vsak, ki sodeluje z mano dobi kompletne posvete - brezplačno in še več.
Vojko
--- End quote ---
Tudi če nimam še profila na Twitterju?
Tea:
--- Quote from: Vojko on February 26, 2016, 06:35:42 AM ---
--- Quote from: Tea on February 22, 2016, 07:49:30 AM ---Sem prebrala Vojko, hvala za predvide. Tudi če se ne oglasim, jih redno berem.
Se pravi, kot februarja, tako celo leto ... ja OK, potem smo najhuje dali skozi ;)
--- End quote ---
He he Teja
O čem razmišljaš?
O tem, kar je 'hudo' ali o tem, kar lahko narediš, da je boljše?
Ni mimo. In tisti, ki ne bo nič naredil, mu ne bo boljše!
Kdor naredi - pa bo.
November je nova verzija februarja! Običajno 'ta manj nežna' varianta.
Lep pozdrav, Vojko
--- End quote ---
Ja res hehe Vojko :)
Delala sem na tem, da bo dobro, pa se ni izšlo. Najbrž bi lahko rekla tako, da če bi bil človek vedež, ne bi bil revež, al kako že gre ........ ;)
Si mislim, da se sedaj bog drži za trebuh od smeha zaradi vseh mojih prizadevanj - človek obrača, bog obrne ......... ;)
Ja, učimo se - celo življenje. In verjetno je najpomembnejše rojstvo in takoj nato smrt. Vmes je samo igra, ki jo pač odigramo tako kot jo znamo, vemo in zmoremo. :)
Bodi fajn Vojko in hvala za dotik :-*
Gloria82:
Vesela da je februar energijski pokazatelj leta.
januar je bil obupen, in če bi bil le ta nakazatelj leta, najbrž nebi preživela.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version