PhoebusEGF Bioeffect in Purity herbs sta paradna konja Phoebusa.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
No, da nam Žarek ne zaspi, bi jaz prosila še dodatno vprašanje iz:- Žarkove Odplake Kaj porečejo pomije za en nov izdelek, ki se poraja v glavi in mora biti v enem mesecu narejen?Hvala!
Kafeja mu je zmanjkalo . Ali pa laufa čisto naspidiran kje okoli
Quote from: bilka on January 22, 2016, 11:34:42 AM Jaz bi en zdriz Ugriz?
Jaz bi en zdriz
Quote from: Žarek on January 22, 2016, 12:22:58 PMQuote from: Rena on January 22, 2016, 11:57:36 AMŽarko, a ti potem ta kafe tudi popiješ? Če bi preveč nam želel odgovorit, bi hodil po svetu okoli kot kakšna sova...neprespan, tresoč in z velikimi "okami" Jaz kavo lepo počasi popijem. Normalne doze. Na koncu se fokusiram na vprašanje in za boljšo orientacijo prevrnem šalico v mojo smer. Pustim, da se posuši in preverim simboliko. Jaz sem navajen kafeta. Ena džezva na dan, polepša dan. Če ti zmanjka, tudi jaz popijem dvakrat po dva deci
Quote from: Rena on January 22, 2016, 11:57:36 AMŽarko, a ti potem ta kafe tudi popiješ? Če bi preveč nam želel odgovorit, bi hodil po svetu okoli kot kakšna sova...neprespan, tresoč in z velikimi "okami" Jaz kavo lepo počasi popijem. Normalne doze. Na koncu se fokusiram na vprašanje in za boljšo orientacijo prevrnem šalico v mojo smer. Pustim, da se posuši in preverim simboliko. Jaz sem navajen kafeta. Ena džezva na dan, polepša dan.
Žarko, a ti potem ta kafe tudi popiješ? Če bi preveč nam želel odgovorit, bi hodil po svetu okoli kot kakšna sova...neprespan, tresoč in z velikimi "okami"
Quote from: Rena on January 22, 2016, 02:34:28 PMKafeja mu je zmanjkalo . Ali pa laufa čisto naspidiran kje okoli Kuri kofein.
Žarek, a bom žletna, če postavim tri vprašanja ob pol enajstih zvečer?
Dvakrat po dva deci? Kofetarica hihihi