Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Sanje so večne
Razlaga sanj za redne člane foruma 13. del
Gloria82:
o joooj jooooj Maja :blank:
sanjalka:
--- Quote from: Maja on September 09, 2016, 08:36:43 AM ---Danes se mi je pa sanjalo, da sem šla na WC in izločila črno kačo z zelo rdečo notranjostjo ust. Bila je mrtva. :blank: :blank: :blank:
--- End quote ---
uf,uf, kako si sama razlagaš te sanje?
Maja:
Da sem nekaj škodljivega predelala in izločila ...
Sem pa v sanjah pomislila, da je to tisto, zaradi česar sem se počutila slabo. Je bil pa stvor tako ogaben, da ga nisem hotela niti prijet, da bi ga počistila. Potem sem ga z nekom predmetom odstranila, dotikat se nisem hotela.
Ampak ni mi jasno, kaj točno bi bilo to v resničnem življenju, ni mi še kapnilo.
sanjalka:
--- Quote from: Maja on September 09, 2016, 10:22:25 AM ---Da sem nekaj kodljivega predelala in izločila ...
Sem pa v sanjah pomislila, da je to tisto, zaradi česar sem se počutila slabo. Je bil pa stvor tako ogaben, da ga nisem hotela niti prijet, da bi ga počistila. Potem sem ga z nekom predmetom odstranila, dotikat se nisem hotela.
Ampak ni mi jasno, kaj točno bi bilo to v resničnem ivljenju, ni mi e kapnilo.
--- End quote ---
rdeča notranjost ust...mogoče preveč ognjenih besed? ti je že slabo od tega in težko prebavljaš vse skupaj?
i
Maja:
Uh, to pa ne bi mogla povezat s tem.
Bolj se mi je zdelo, ko sem videla to rdeče, da mi je res moralo škodit in me žret ...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version