Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Sanje so večne
Razlaga sanj za redne člane foruma 13. del
sanjalka:
--- Quote from: Maja on September 09, 2016, 11:01:25 AM ---Uh, to pa ne bi mogla povezat s tem.
Bolj se mi je zdelo, ko sem videla to rdeče, da mi je res moralo kodit in me ret ...
--- End quote ---
pomislila sem, da si morala prežvečit precej grobih besed s strani drugih...in da ti to res škodi in žre...lahko gre tudi za neizrečene besede, ki lahko še bolj žrejo, ker ni aktivne komunikacije...
Maja:
To bom vsekakor razmislila in bom najverjetneje lahko povedala malo kasneje za nazaj, ko bo bolj jasno. Včasih sploh ne veš, da te nekaj tako globoko žre, v sanjah pa marsikaj ven pride ...
vidka:
Sanjala sem da me je nekdo v moji delavnici ustrelil s pistolo. Sestkrat.
Pet metkov je slo v predel trebuha eden pa v blizino srca.
Bolelo ni nic.
Krvi ni bilo.
Ko so prisli zdravniki so vzeli metke ven in rekli da se dobro da ni blo blizu srca. Gledala sem v tisto rano pri srcu in se sprasevala ce sploh vejo kje je srce.
Pokrpali so me in jaz sem sla v morje plavat. Ces morska voda pomaga pri celjenju ran...
Kdo me je ustrelil in zakaj - ne vem tocno vem le da se je slo nekaj okoli ljubosumja na moj biznis...
sanjalka:
--- Quote from: vidka on September 21, 2016, 06:20:20 AM ---Sanjala sem da me je nekdo v moji delavnici ustrelil s pistolo. Sestkrat.
Pet metkov je slo v predel trebuha eden pa v blizino srca.
Bolelo ni nic.
Krvi ni bilo.
Ko so prisli zdravniki so vzeli metke ven in rekli da se dobro da ni blo blizu srca. Gledala sem v tisto rano pri srcu in se sprasevala ce sploh vejo kje je srce.
Pokrpali so me in jaz sem sla v morje plavat. Ces morska voda pomaga pri celjenju ran...
Kdo me je ustrelil in zakaj - ne vem tocno vem le da se je slo nekaj okoli ljubosumja na moj biznis...
--- End quote ---
kaj ti pomeni število šest? kaj ti pomeni trebuh in kaj srce?
Voda pomaga pri celjenju ran-prepustiti se čustvom.
delavnica-kaj ti pomeni?
Gloria82:
jaz pa sem sanjala sladoled :laugh:
bil je nekaj posebnega. Taki okusi, da se mi še sedaj cedijo sline :laugh:
okus tiramisuja, kremne rezine, itd...
še za domov smo ga kupli ;D
...in kaj mi predstavlja sladoled? ČISTI UŽITEK :laugh:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version