Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma 13. del  (Read 99602 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma 13. del
« Reply #360 on: December 12, 2016, 10:09:26 PM »

Hvala Renčica :-* :-* :-*
to sivo žensko sem na nek način občudovala, bila je tako zelo elegantna, umirjena, fokusirana na svojo pot, njegov objem se je sploh ni dotaknil, ona je šla svojo pot dostojanstveno naprej...niti moj se ni nič obremenjeval s tem, da se ni odzvala na njegov objem..kot bi bilo to dovolj, da jo je pozdravil....
no, v rdečem pa sem bila res sexy, tako sem se tudi počutila v sanjah, in vedela sem, da če sem takšna, imam moč...kot bi hotela to sivo žensko odgnati, ampak je tudi del mene, tudi to sem jaz...del mene, ki mu je vseeno za moškega, ki je fokusiran samo nase, na svojo pot, brezbrižen do moškega....in ta del mi očitno sledi ::) ::)
Ohranjanje odnosa in "hacanje" odnosa je iskreno, saj če nisem v razpoloženju, pač nisem, igrati "hacanja" se mi res ne da...pri meni se to takoj začuti ali sem notri ali pač nisem ;)

No super glede hacnge  :D. Sem razmišljala, kakšna bi vse lahko bila nasprotja med sivo, umirjeno in elegantno ter ognjeno žensko. Ampak itak si sama najbolj razbrala sporočilo.  :-*

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #361 on: December 16, 2016, 11:07:03 AM »
jaz vedno znova sanjam vojne. taksne in drugacne, pojavljajo se vsakih nekaj mesecev, vcasih bolj pogosto...
Enkrat bolj krute, manj krute, vedno pa izredno mocno dozivete.
Se bojim, da bo kaj slabega iz tega :-(

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #362 on: December 16, 2016, 12:13:54 PM »
Take sanje se tudi meni občasno pojavljajo.
Boji, pobijanje, klanje, mesarjenje ...
Ne pomenijo nič slabega, so le odraz tvojega notranjega dogajanja.
9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #363 on: December 16, 2016, 02:05:24 PM »
Jaz tudi včasih sanjam vojne.
Sebe kot vojaka (ali nekaj podobnega), ki beži in se skuša rešiti in se ne vedno. Me včasih fentajo.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #364 on: December 16, 2016, 04:41:47 PM »
Zanimivo mi je opazanje, da ognjena znamenja bolj intenzivno sanjajo vojne, klanje, pobijanje...sploh tisti, ki imajo mocnega ovna ali marsa oz plutona...
Vodna sanjamo vec vodo, raki tudi hise, stanovanja....
Pri zracnih je vec letenja v sanjah...
Odvisno tudi od obdobja in tranzitov oz progresij....
Res zanimivo kako vse poti na koncu vodijo na isti cilj ;D
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #365 on: December 16, 2016, 05:16:21 PM »
Zanimivo, Sanjalka.
Jaz tudi ogromno preletim v sanjah.
Pa preplavam tudi precej voda.
Iz mojih sanj je težko izločit naravo mojega znamenja, je pa res, da imam karto itak tako prepleteno, da se pri meni romantične ribe v zraku obmetavajo z ognjem.  ;D

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #366 on: December 16, 2016, 05:44:00 PM »
No, poudarjen  :Ma in  :PL ...
9ZK 656

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #367 on: January 09, 2017, 03:19:36 PM »
sem sanjala da sem morala k zdravniku, ki me je posadil na operacijsko mizo in pregledoval z ultrazvokom. Videli so v moji maternici nerazvitega malega otroka, zraščenega z maternico in brez življenja v sebi.

Odgovor zdravnika je bil: Ja seveda da ne morete zanositi, če pa imate mrtvega otroka v sebi, je treba najprej tega odstranit, da bi lahko prisel nov otrok na vrsto. in naredili so veliko zarezo cez moj trebuh,...

in sem se zbudila.  :blank: :blank:

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #368 on: January 09, 2017, 04:54:18 PM »
sem sanjala da sem morala k zdravniku, ki me je posadil na operacijsko mizo in pregledoval z ultrazvokom. Videli so v moji maternici nerazvitega malega otroka, zraščenega z maternico in brez življenja v sebi.

Odgovor zdravnika je bil: Ja seveda da ne morete zanositi, če pa imate mrtvega otroka v sebi, je treba najprej tega odstranit, da bi lahko prisel nov otrok na vrsto. in naredili so veliko zarezo cez moj trebuh,...

in sem se zbudila.  :blank: :blank:

Hej Vidka. Ja po moje že bolj "plastičen" prikaz skoraj ne more bit kot je... Ni prostora za novo, dokler se staro ne odstrani. Zanimivo je pa: nerazvit mali, brez življenja v sebi, a zraščen z maternico. Kaj je takega, da sicer smatraš, da je že čisto odmrlo, hkrati pa še povsem zraslo s tabo? Operacijska miza - zdravniki so naredili veliko zarezo čez trebuh? Si pripravljena in si želiš to končno odrezat? Je edina pot, da se staro sčisti z radikalnim rezom (rez čez trebuh)? Se ti zdi, da rabiš en tak revolucionaren, na hard pristop? Ali lahko to sčistiš sama po poti, kot je sicer uporablja narava, ko se čisti maternica? Mogoče si se zbudila, ker še nisi želela videt, kar bi se pokazalo v notranjosti? Te je s čim se strah soočit, čeprav naj bi bilo že mrtvo? A bi rabla še dodatne vpoglede? (ultrazvok)

« Last Edit: January 09, 2017, 04:57:16 PM by Rena »

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #369 on: January 09, 2017, 05:23:42 PM »
Vidka, kako zelo zgovorne sanje ;)
Ah kako je nasa podzavest radodarna :)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #370 on: January 09, 2017, 06:04:08 PM »
Vidka je mozno, da tale zrascenost z maternico pomeni tudi pretirana zrascenost z mamo.
Je mozno, da se mora ta zrascenost umakniti, odstraniti, da lahko zenska postane sama mama drugemu otroku, da odraste in postane samostojna...saj ves, ce je v nas otrok se vedno zrascen z mamo, potem notri ni prostora se za drugega otroka...

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #371 on: January 10, 2017, 02:02:24 PM »
Par dni nazaj sanjala sanje, ki mi še sedaj ne gredo iz spomina...
Sanjala sem, da gledam v nebo in se čudim pojavu na nebu-planeti oz. zvezde so poplesovale po nebu kot jata ptičev in se gibale v skupinah v več smeri...pomisilila sem,da to pomeni konec sveta, da bo sedaj vse drugače...spraševala sem se kaj naj bi to pomenilo, kakšno sporočilo nosi sedaj to poplesovanje zved, bil je čudovit in obenem srhljiv pogled na nebo, ko je zgoraj kar naenkrat vse drugače, ko ni več tistega reda...in ko tako razmišljam o pomemebnem sporočilu, ki naj bi ga na našem planetu sprejeli, se na nebu pojavi številka 9543, v več različnih zaporedjih....
no tako nekako se meni dogaja med spanjem ;D

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #372 on: January 10, 2017, 02:07:12 PM »
Jaz sem tudi takole danes sanjala neke podatke in številke. In še v sanjah sem rekla, da je čudno, da so res pravi, ker sem o njih že enkrat sanjala. Sanje v sanjah.
9ZK 656

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #373 on: January 12, 2017, 03:56:26 PM »
najlepša hvala vsem za vaše komentarje.
Vem, da so sanje ki so bile izredno zgovorne, a kljub vsemu ko moras zaceti brskati po skritih stvareh svojega jaza, tezko prides do pravih odgovorov.
Z mamo imava super odnos, ni prevelike navezanosti, seveda jo imam rada, vendar imam svoje zivljenje.
je pa res, da ne glede na vse sem se vedno vezana na "njegovo" mamo in mogoce ne bi bilo slabo se koncno odseliti od tu in zaziveti nekje po svoje na svoje, ce je treba tudi kot najemnik, preden zrihtamo svoje stanovanje - ki ne bo se tako hitro.
Mogoce pa je ta veliki rez cez trebuh ravno to ciscenje in odmik ki ga potrebujem od vseh starsev in prevetritev "maternice" pomeni prevetritev doma. Ocistiti trenuten dom in na novo narediti novega. Potem bo cas in prostor primeren tudi za otroka....

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #374 on: January 12, 2017, 04:06:37 PM »
Za popestritev dneva.
Jaz sem pa danes sanjala, da sem se znašla v slovenski predsedniški palači. In tam je po stopnicah dol priskakljal naš predsednik, oblečen kot kakšen papagajček, v rožnate hlače in svetlo modro srajco. Kar mimo vseh nas je šel in se podrenjal do ene gospe, ki mu je podala plastično posodico. Bila sem presenečena, to je videl predsednik in mi povedal, da je ta gospa njegova mama in da mu je v posodici prinesla fizol, ki ga on zelo ceni. Hahahaha, še sedaj se mi smeji.

Pa na koncu odpiram nov del Sanj.