9 zvezdni ki 9 zvezdni ki nas uči o energetskih menjav v posameznem času. Za vas se trudi Vojko Kalan.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Mars v peti hiši. Karte pravijo dobesedno: prisilite se in naredite to dramatično, soočite se z pravili o zabavi in romantiki, težnja po ljubezni....
Merkur v 11 hiši, zavedanje o svobodi, druženje, klepetanje s prijatelji, analizarjte vaše upe in želje.
Quote from: Jane on February 17, 2016, 06:29:32 AMMars v peti hiši. Karte pravijo dobesedno: prisilite se in naredite to dramatično, soočite se z pravili o zabavi in romantiki, težnja po ljubezni....je bilo precej dramatično
Quote from: Tea on February 18, 2016, 09:18:27 AMQuote from: Jane on February 17, 2016, 06:29:32 AMMars v peti hiši. Karte pravijo dobesedno: prisilite se in naredite to dramatično, soočite se z pravili o zabavi in romantiki, težnja po ljubezni....je bilo precej dramatično Pri meni tudi, samo s tem da sem otroku dala zaušnico, ker je uničila računalnik. Oziroma je šturala po računalniku in naredila piz****ijo. Moje potrpljenje je neomejeno, ko mam dost mam pa dost
Sobota: Jupiter v dvanjsti hiši. Danes bomo dobrohotni, dobrodelni, vesolje bo na naši straniNedelja: Merkur v deseti hiši Osredotočeni bomo na kariero in doseganje ciljev, lahko bomo kaj pisali, razmišljali o potovanjih.
Saturn v drugi hiši, ne zapravljajmo danes, počakati moramo preden poiščemo to kar potrebujemo, previdno pri stvareh ki jih veliko cenimo
jaz pa plačat tisto, kar moram - položnice
Luna v deveti hiši - nega duhovnih vrednot, čustva ki so se zbudila zaradi dolgoročnega razmišljanja, sprejmite filozofijo in zakondajo, branite svoje ideale.