O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja

Tarot 12. del - vpogled in osebna vprašanja

<< < (72/84) > >>

Maja:

--- Quote from: sasa on September 29, 2016, 11:29:58 AM ---Jaz bi pa samo eno, kaj moram v tem trenutku vedeti.  :D

--- End quote ---

Hm, mogoče je bolje, da nič ne veš. Ali pa veš, pa nočeš vedeti, da veš.  ;D

bilka:

--- Quote from: Maja on September 29, 2016, 11:37:35 AM ---
--- Quote from: bilka on September 29, 2016, 11:14:03 AM ---
--- Quote from: Maja on September 29, 2016, 11:01:00 AM ---
--- Quote from: bilka on September 29, 2016, 10:50:16 AM ---JA, jaz bi rabila spet karto za partnerstvo oz. ljubezen. So se vmes zgodile kar velike stvari, pa me zanima...
In hvala :*

--- End quote ---

Puščavnik.
Umakni se in razmisli o vsem, kar se je dogajalo. Prišla si do novih spoznanj, ki jih moraš sprejet in ozavestit, in ta uporabi pri nadaljevanju poti.

--- End quote ---

Ja, saj ravno sprejemam zaključke in odločitve...KAko pa kaže za en odnos? trenutnega namreč nameravam končati.

--- End quote ---

Sprašujeva za odnos, ki ga nameravaš končati, ali drug?

--- End quote ---

drug

Maja:

--- Quote from: bilka on September 29, 2016, 11:40:37 AM ---
--- Quote from: Maja on September 29, 2016, 11:37:35 AM ---Sprašujeva za odnos, ki ga nameravaš končati, ali drug?

--- End quote ---
drug

--- End quote ---

Jaaa, tu si se že kar odločila. Podajaš se na novo pot. Če boš ta odnos gradila in negovala, je lahko zelo v redu. Mogoče še ne veš, kako točno naprej, ampak si polna upanja glede tega odnosa. Vseeno se ne zaleti in upoštevaj čas, ki ga potrebuješ za premislek. Ponovno se izpostavi Puščavnik. Tui ti sama rabiš premor in premislek, da boš šla lahko kvalitetno naprej.

bilka:

--- Quote from: Maja on September 29, 2016, 11:43:37 AM ---
--- Quote from: bilka on September 29, 2016, 11:40:37 AM ---
--- Quote from: Maja on September 29, 2016, 11:37:35 AM ---Sprašujeva za odnos, ki ga nameravaš končati, ali drug?

--- End quote ---
drug

--- End quote ---

Jaaa, tu si se že kar odločila. Podajaš se na novo pot. Če boš ta odnos gradila in negovala, je lahko zelo v redu. Mogoče še ne veš, kako točno naprej, ampak si polna upanja glede tega odnosa. Vseeno se ne zaleti in upoštevaj čas, ki ga potrebuješ za premislek. Ponovno se izpostavi Puščavnik. Tui ti sama rabiš premor in premislek, da boš šla lahko kvalitetno naprej.

--- End quote ---

Hvala :)

Škratinja Nagaya:
O, mečete.  :D
Bi "pretipala" nekaj področij in odnosov. Če sem prezahtevna, lahko samo prva dva.  :embarrassed:
1. projekt 1
2. projekt 2
3. projekt 3
4. odnos 1
5. odnos 2
5. odnos 3

Najlepša hvala!  :-*

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version