Namenjeno članom, torej vam in nam. > Anonimno v javnost

Olajšaj se malo. Petnajsti del

<< < (35/71) > >>

Gloria82:
danes je pa čist odštekan dan  8) 
 :laugh:

Škratinja Nagaya:
Kakšno olajšanje, ko človek sprejme, da se mu res ni treba mučiti s komuniciranjem vsenaokrog, če to ni v njegovi naravi in če nima energije za to.
In da ni nič narobe z njim, če je tiho in pač ni družaben.
In še manj mu fali, če rabi ogromno samote.
In prav nič mu ne manjka, čeprav zaradi njegove molčečnosti vsi mislijo, da je čudak, mutast ali celo manj inteligenten od ta glasnih in o stvari nima pojma.

Sem pač introvertiranec in sama s sabo se imam fajn.  8)

Jernej:
Dobrodošla v klubu, Pika  8)  ;D

tiaa:

--- Quote from: Pika on April 13, 2016, 07:52:23 PM ---Kakšno olajšanje, ko človek sprejme, da se mu res ni treba mučiti s komuniciranjem vsenaokrog, če to ni v njegovi naravi in če nima energije za to.
In da ni nič narobe z njim, če je tiho in pač ni družaben.
In še manj mu fali, če rabi ogromno samote.
In prav nič mu ne manjka, čeprav zaradi njegove molčečnosti vsi mislijo, da je čudak, mutast ali celo manj inteligenten od ta glasnih in o stvari nima pojma.

Sem pač introvertiranec in sama s sabo se imam fajn.  8)

--- End quote ---

Sva že dve, mene so imeli eni tri leta, dokler sem se družla z njimi, za mutasto, pa nisem bila za pijanice pa družbo pa ne vem, kaj še vse. Mi pač ne potegne tak stil :)

Rena:

--- Quote from: tiaa on April 13, 2016, 10:48:37 PM ---Sva že dve, mene so imeli eni tri leta, dokler sem se družla z njimi, za mutasto, pa nisem bila za pijanice pa družbo pa ne vem, kaj še vse. Mi pač ne potegne tak stil :)

--- End quote ---
To ni stil... To je normalno, da se družiš in nakladaš ves čas  ;) :laugh:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version