Namenjeno članom, torej vam in nam. > Anonimno v javnost

Olajšaj se malo. Petnajsti del

<< < (51/71) > >>

Rena:
O fak Tejka, a kaj bolan? Ni hujšega, ane... Objem.

Tea:

--- Quote from: Tejka on May 26, 2016, 03:26:02 PM ---
--- Quote from: cvetka on May 25, 2016, 09:57:21 PM ---
--- Quote from: Tejka on May 25, 2016, 03:39:32 PM ---AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A lahko no???? En konc sestavim pa gre drug u prafaktorje. U 3 PM 100x, zmešal se mi bo!!!! Ne vem a bikričala, a bi jokala al bi kr koga prebutala, a bi AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

--- End quote ---
Tejka, te razumem  :-*; če rabiš fizično pomoč, sem na voljo.

--- End quote ---

Hvala ti Cvetka :-*  :-* :-*  Gre za tamalega in trenutno ni kakšne opcije za pomoč, lahko ga samo suportamo, da se hitro sestavi. Naprej pa... Ne vem, gremo korak za korakom, ker sicer bo čisto preveč.

--- End quote ---

vse bo v redu draga

Jernej:
Starejši, ko postajam, me čedalje večkrat prime, da bi kakšnega Teskeja izvedel... smatram, da ima :PL tace vmes...

Rena:
Ka pa to je, Teske? Nekaj sem sicer poguglala, sam ka pa vem, kaj ti to misliš  :D Da vidim, če mogoče tudi meni takšna ideja fali  ;D

Jernej:
V mislih sem imel način, kako so Wernerja pospravili. Hitro in učinkovito.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version