Namenjeno članom, torej vam in nam. > Anonimno v javnost
Olajšaj se malo. Petnajsti del
tia:
--- Quote from: sanjalka on July 22, 2016, 12:15:43 PM ---Bravo Tia, cestitke za pogum in vztrajaj punca :-*
Imas ti kaksen planet v 12. hisi ali kaj neptunskega?
--- End quote ---
:), ne vem, ker si ne vem tega pogledat ;),
sanjalka:
--- Quote from: tia on July 22, 2016, 08:53:20 PM ---
--- Quote from: sanjalka on July 22, 2016, 12:15:43 PM ---Bravo Tia, cestitke za pogum in vztrajaj punca :-*
Imas ti kaksen planet v 12. hisi ali kaj neptunskega?
--- End quote ---
:), ne vem, ker si ne vem tega pogledat ;),
--- End quote ---
Na astro.com naredis karto.
Lahko pa poves roj.podatke,uro rojstva in kraj rojstva.
Škratinja Nagaya:
--- Quote from: Rena on July 22, 2016, 07:42:14 PM ---
--- Quote from: Pika on July 22, 2016, 11:53:18 AM ---Sodelavka, ki je pred letom dni izvajala mobing proti meni, je zbolela za rakom. Izvedela včeraj. :(
--- End quote ---
Ej fak, skoz mi je bila zgodba nekam, kot da jo poznam...ta trenutek, ko sem ponovno odprla to stran, pa blisk v možganih. Tudi moja bivša sodelavka, ki me je neprestano ignorirala, mi kotrirala, nagajala, na koncu še nekaj protizakonitega, je zbolela. In tudi ni več živa... mislim...brrrrr :-\.
--- End quote ---
Jaz sem se tudi na to spomnila.
Scarry.
Ji ne privoščim slabega. Ji želim, da se nečesa nauči iz vsega skupaj in začne drugače in pozitivno delovati.
Škratinja Nagaya:
--- Quote from: Rena on July 22, 2016, 07:44:07 PM ---
--- Quote from: Pika on July 22, 2016, 05:29:08 PM ---
Ne zame. :blank:
--- End quote ---
Ne zameri, če takole postavim... Glede na, saj veš... Kaj...ammmm....aaaa....a pol... ? :blank:
--- End quote ---
Ne, ne, nič nič... ;)
V bistvu izgleda bolj "lažni alarm".
Se pa dogaja... Transformacija...
Z možem imava oba revolucijo v kartah. ::)
hannah:
Ravno prebiram obsežno literaturo o domačih koncih in naletim na en prispevek župnika, ki preučuje povezavo z arheologijo in astrologijo.
Sicer so v Sloveniji še drugi, ki se ukvarjajo s preučevanjem arheoastronomije...
Po njihovem mnenju so v Sloveniji ostanki megalitske kulture, čeprav nekateri to ne priznavajo.
Tako so na naših tleh z grebeni (naravnimi ali umetnimi) povezana gradišča (zvezdne pozicije), ki so v zemeljskem prostoru odsev tistih ozvezdij, ki so vidna z naše zemeljske pozicije.
Tako so odkrili ozvezdje Oriona, Dvojčka, Bika, Velikega psa, Ovna itd...
hudo! :o
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version