Author Topic: Zakon privlačnosti -The Law of Attraction  (Read 69802 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Luna

• Mojster
Re: Zakon privlačnosti -The Law of Attraction
« Reply #120 on: December 17, 2010, 12:07:00 PM »
Hvala vama:) Dosti bolj jasno :-*

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #121 on: December 17, 2010, 12:32:52 PM »
Vse kar si želiš moraš začutiti v vsaki celilci svojega telesa, tako boš najhitreje dobila uresničeno-ni dovolj samo misliti, govoriti,najpomembnejše je potem to tudi začutiti, kot da se ti pravzaprav že res dogaja, vse lepe občutke poizkusi vizualizirati in počasi bo že šlo ;)
Za nikalnice pa je bolje, da se jih izogibaš...

Želim ti veliko sreče in boš videla, da res deluje- vse imamo že v Univerzumu, samo vzeti si moramo,še prej pa se uskladiti na pravo frekvenco ;)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #122 on: December 17, 2010, 01:55:31 PM »
Luna, če ti kaj pomaga. Oblikovala sem si neko afirmacijo za rešitev zadeve na sodišču. Nisem želela izrekati: hvala za rešitev zadeve brez posledic za ... brez nadaljevanja... Skratka, želim, da bi se čimprej končalo. Že sami besedi...posledice...nadaljevanje, ki sta vključeni, se mi nista zdeli dobri. Zato sedaj izrekam: hvala, da je zadeva povsem zaključena in rešena v najvišje dobro ... Pač treba je poiskati besede, ki so pozitivne, brez nikalnic.

Offline Luna

• Mojster
« Reply #123 on: December 19, 2010, 07:15:08 PM »
Pomaga, pomaga :) Hvala!

Offline lordwolf

• Uporabnik
  • **
    • homepage
« Reply #124 on: August 22, 2011, 10:52:30 PM »
jaz imam pa eno vprašanje. Zakaj bi če rečeš ne bom se zaletel z avtom nesrečo bolj privlačil? Se pravi bi potem moral govoriti tudi ne bom dobil službe... Tele nikalnice mi ne grejo najbolje, nekje ni dobro da jih uporabljaš ker boš potem ravno nasprotno privlačil, nekej pa to kar zanikaš dobiš. Ne znam bolj jasno napisati:P

Možgani slabo razumejo nikalnice. Pravzaprav jih malodane ignorirajo. Ni toliko pomembno, kaj rečeš. Pomembno je, o čem razmišljaš in kaj vizualiziraš. Če ti rečem: "Ne razmišljaj o roza zajčkih!" Kaj ti je padlo na pamet? Roza zajček, sem prepričan. Podobno je pri dresuri mladičev. Če jim prepoveš stikanje s prsti po nosu, bo taka prepoved držala - mogoče minuto. Potem pa hajdi dalje po starem.
V splošnem se drži pravila, da se nikalnicam čimbolj izogibamo.

V bistvu je ta zgled z otroci, najboljši. Preprosto povedano, kam vsmeriš pozornost. Če nebi hoteli, da si otroci vrtajo po nosu, jim predstaviš bolj zabaven način, da si nos obrišejo, ali pa jih usmeriš v drugo aktivnost.

Pa da ne bom kvasil, bom prvo prebral vse poste in še kako dodal. Najbolj me je naučil, kako deluje zakon privlačnosti moj 3letni sin. On ima samo srčne želje, fokusira se na to kar hoče in se že veseli, kaj bo vse s to (npr) igračo počel. In si iz vsega srca želi. Sam sem bil priča neverjetnim anekdotam z njim. :)

Kar se pa tiče težav, npr sodišča itd, pa ni lahko, ampak isti sistem je treba uporabit. Če nekaj ne štima, enostavno pozabi. Zgleda neodgovorno, sam preusmeritev fokusa je zelo pomembna. Ko sem brez denarja, o denarju sploh ne razmišljam. :) ker ko ga ni, večina razmišljanja o tem je povezano z pomanjkanjem. Tako sem delal na začetku, sedaj pač vem, da je za vse poskrbljeno. Vendar tudi tu je treba bit pozoren, ko odmislimo težavo in se fokusiramo na nekaj pozitivnega, se bo sigurno ponudilo NAKLJUČJE, za reševanje nekega pomanjkanja in takrat MORAMO bit pozorni in ubrat to pot. Kakršna koli je. Bit malo YES MAN ;)

Tako, da ne bom nikomur zaželel srečno, ker to pomeni, da sreče nima in mu želim, da bi jo imel ;)
spremeni sebe in boš druga oseba. Očisti svoje smeti in boš to kar si.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #125 on: August 23, 2011, 07:12:22 AM »

Če nekaj ne štima, enostavno pozabi. Zgleda neodgovorno, sam preusmeritev fokusa je zelo pomembna.

No to pa jaz isto počnem, ko pridejo problemi, se delam da jih ni, pa se rešijo sami hehe. Čeprav potem dostikrat slišim, da sem pasivna, ma kako se ti lahko j*** za vse. Ja ne vem, pač se mi  ;D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #126 on: August 23, 2011, 07:25:21 AM »
Jaz ponavadi rečem, če gre zdaj slabo, pomeni, da bo šlo kmalu na bolje. Po sinusni krivulji teče naše življenje ...
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #127 on: August 23, 2011, 07:34:04 AM »
Se podpišem pod tvoje pisanje Lord.
Sem se nasmejala, ko sem prebrala-namreč ravno pet minut prej preden sem prebrala tvoj post, smo s sodelavci imeli debato, da je za vse poskrbljeno, da vse imamo, da nam ni treba za nič skrbeti...
In potem še potrditev v tvojem postu-res zabaven tale zakon privlačnosti :D
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline lordwolf

• Uporabnik
  • **
    • homepage
« Reply #128 on: August 23, 2011, 03:55:35 PM »
...da je za vse poskrbljeno, da vse imamo, da nam ni treba za nič skrbeti...

Kar pa ne pomeni, da moraš sedet križem rok in čakat, da ti pade z neba ;) pa čeprav je v bistvu tako, sam ko rabi, je treba naredit, kar se ponudi ;)  TU ga folk kiksne ;)

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #129 on: August 23, 2011, 05:58:43 PM »
...da je za vse poskrbljeno, da vse imamo, da nam ni treba za nič skrbeti...

Kar pa ne pomeni, da moraš sedet križem rok in čakat, da ti pade z neba ;) pa čeprav je v bistvu tako, sam ko rabi, je treba naredit, kar se ponudi ;)  TU ga folk kiksne ;)

Absolutno ne pomeni biti pasiven, pomeni samo, da ne skrbiš, da nimaš strahu, da si naravnan na pozitivno frekvenco, da si skreiraš čudovite stvari in da rečeš YES MAN, ko priložnost pride  ;)

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #130 on: August 23, 2011, 07:09:55 PM »
Seveda, aktivnost, samoiniciativa, prizadevnost. Človek mora migat, delat! Zato je človek in ne lončnica ...
9ZK 656

Offline lordwolf

• Uporabnik
  • **
    • homepage
« Reply #131 on: August 28, 2011, 10:19:14 PM »
Ok.

berem knjigo dvanajsto spoznanje. vibracijo imam na odličnem nivoju (kljub krizi vse okoli se počutim izjemno). Slučajno pogledam na FB in mi "lajka" vic kolegica, ravno prišla z dopusta. Povabim na pijačko zvečer, ne more. Vpraša, če lahko jutri, pa jaz ne morem. vprašam če lahko zjutraj, pa ona dela. Pa mi reče, da ima malico po 12ti uri, pa jaz ne morem, ker moram čuvat moje otroke... skratka, nikakor.

Kaj naj si človek misli? ;)

Offline Jernej

• Mojster
« Reply #132 on: August 28, 2011, 11:35:22 PM »
Ok.

berem knjigo dvanajsto spoznanje. vibracijo imam na odličnem nivoju (kljub krizi vse okoli se počutim izjemno). Slučajno pogledam na FB in mi "lajka" vic kolegica, ravno prišla z dopusta. Povabim na pijačko zvečer, ne more. Vpraša, če lahko jutri, pa jaz ne morem. vprašam če lahko zjutraj, pa ona dela. Pa mi reče, da ima malico po 12ti uri, pa jaz ne morem, ker moram čuvat moje otroke... skratka, nikakor.

Kaj naj si človek misli? ;)
Kaj dela pa v torek?

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #133 on: August 29, 2011, 09:06:07 AM »
Lord, verjel ali ne, ravno zadnjič sem v knjigarni kukala to knjigo  :o

Grem danes v knjižnico si jo sposodit.
9ZK 674

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #134 on: August 29, 2011, 09:17:13 AM »
Kdo je to napisal?
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/