O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja
Ciganske karte VIII. del
bilka:
o, lepa:)
sasa:
Za danes je pa res lepa.
sanjalka:
--- Quote from: Žarek on April 10, 2016, 08:12:31 AM ---URADNIK - vztrajnost, zvestoba, disciplina, zmaga, prijatelj :)
--- End quote ---
ravno to vse je bilo včeraj ;D
Škratinja Nagaya:
--- Quote from: Žarek on April 08, 2016, 08:39:52 AM ---
--- Quote from: Pika on April 07, 2016, 10:07:44 AM ---A bi lahko jaz prosila za eno karto zame? Ali pa kar vpogled.
Gre za specifično vprašanje o specifični temi. Razlogi za nekaj. Možnosti glede nečesa.
Ali so te možnosti še vedno odprte zame? Kje so omejitve (prišla sem do zaključka, da niso v moji glavi)?
Torej bi želela eno vodilo, usmeritev za naprej.
Hvala! :-*
--- End quote ---
Razlogi so lahko težava pri uresničevanju sanj, načrtov ali sprejemanja. Razlogi so predvsem v tem, da še nisi pripravljena te situacije prenesti v prakso. Mentalno očitno gre, v praksi pa tega še ne izraziš najbolje. Želje so sicer velike. Možnosti so, ampak odvisno je, kakšen pristop boš izbrala v tej situaciji (Uradnik). Možnosti so še vedno odprte, ampak bo potrebno narediti kar močan korak, da tole izpelješ (Vdovec). Omejitve te vežejo iz preteklosti. Držiš se nekih pravil, dejstev, ki jih ne potrebuješ več. Vodilo zate je čisto brezvezno, in sicer komunikacija (Hrepenenje). Izražaj se, edino to je rešitev. Vzami kar je tvoje, ostalo pusti, da gre naprej. Poleg tega bodi pozorna na ostale udeležence (karta Neiskrenost). :)
--- End quote ---
Tole pa čisto z zamudo odgovarjam.
Hvala, Žarek.
Mislim, da ti bom postavila dodatno vprašanje glede zadnjega stavka.
No, pa tudi kakšnega prejšnjega. :D
Hvala ti! :-*
Žarek:
--- Quote from: tiaa on April 10, 2016, 08:06:05 PM ---
Žarek, lahko, prosim, še meni malo pogledaš, kako kaže na področju ljubezni v bodoče, sem še kar v ednini. ;)
P.S. Nisem nova, registrirala sem se kot tiaa, ker kot tia sem pozabila geslo, moj stari mail pa več ne obstaja, ker sem že predolgo tu gor) :)
--- End quote ---
Nakaže se neko žalovanje, obremenitve, razmišljanje iz preteklosti. Razmisli, kaj te veže za preteklo obdobje. Morda neuslišana ljubezen? Tole boš morala razčistiti sama pri sebi, da lahko greš naprej. Se pa bo situacija spremenila na boljše, kar med drugimi kartami potrdi tudi karta Potovanja. Spremembe torej. Časovno se opredelim na največ mesec in pol. V tem času bo na ljubezenskem področju prišlo do večjih sprememb. ;) :)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version