Karmična astrologija Karmična astrologija, ter ostale astrološke, vam znane ali neznane tehnike.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Žarek, jaz imam eno, in sicer kako dolgo še mi misli bivši utrujati, ker ga ignoriram že nekaj časa in kar ne neha. Kaj bi rad? Mu ne "potegne", kaj mi je storil in res nima nobenih mej?
Quote from: Pika on May 02, 2016, 10:04:05 AMQuote from: Žarek on May 02, 2016, 09:19:39 AMČe ima kdo vprašanja naj napiše. Z veseljem ;-)Imam neko konferenco konec meseca in me skrbi cel projekt.Prosim za vodstvo, usmeritev... da bom oz. bomo izpeljali dobro.Hvala! Ja, tale projekt te precej obremenjuje. Še malo potrebuješ, da prehodiš to dolgo pot. Rezultati bodo. Na koncu poti se nahaja karta Zvestobe, ki daje odlično motivacijo in odlične rezultate. Le pogumno!
Quote from: Žarek on May 02, 2016, 09:19:39 AMČe ima kdo vprašanja naj napiše. Z veseljem ;-)Imam neko konferenco konec meseca in me skrbi cel projekt.Prosim za vodstvo, usmeritev... da bom oz. bomo izpeljali dobro.Hvala!
Če ima kdo vprašanja naj napiše.
Quote from: Žarek on May 02, 2016, 11:31:51 PMQuote from: Pika on May 02, 2016, 10:04:05 AMQuote from: Žarek on May 02, 2016, 09:19:39 AMČe ima kdo vprašanja naj napiše. Z veseljem ;-)Imam neko konferenco konec meseca in me skrbi cel projekt.Prosim za vodstvo, usmeritev... da bom oz. bomo izpeljali dobro.Hvala! Ja, tale projekt te precej obremenjuje. Še malo potrebuješ, da prehodiš to dolgo pot. Rezultati bodo. Na koncu poti se nahaja karta Zvestobe, ki daje odlično motivacijo in odlične rezultate. Le pogumno! Tole sem danes zelo dobro izpeljala. Bilo mi je prvi put... Pohvaljena zelo. Kar je pa najbolj pomembno, dokaj zadovoljna z rezultatom.
Quote from: Pika on May 27, 2016, 02:42:34 PMQuote from: Žarek on May 02, 2016, 11:31:51 PMQuote from: Pika on May 02, 2016, 10:04:05 AMQuote from: Žarek on May 02, 2016, 09:19:39 AMČe ima kdo vprašanja naj napiše. Z veseljem ;-)Imam neko konferenco konec meseca in me skrbi cel projekt.Prosim za vodstvo, usmeritev... da bom oz. bomo izpeljali dobro.Hvala! Ja, tale projekt te precej obremenjuje. Še malo potrebuješ, da prehodiš to dolgo pot. Rezultati bodo. Na koncu poti se nahaja karta Zvestobe, ki daje odlično motivacijo in odlične rezultate. Le pogumno! Tole sem danes zelo dobro izpeljala. Bilo mi je prvi put... Pohvaljena zelo. Kar je pa najbolj pomembno, dokaj zadovoljna z rezultatom. Oooo haha fajn! Prvi put. Važno, je šlo skozi in da si zadovoljna.