O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja
Ciganske karte VIII. del
Žarek:
--- Quote from: Missy on April 08, 2016, 09:35:46 AM ---
--- Quote from: Žarek on April 08, 2016, 08:44:44 AM ---
--- Quote from: Missy on April 06, 2016, 01:49:49 PM ---
--- Quote from: Žarek on April 06, 2016, 07:23:24 AM ---
--- Quote from: Missy on April 05, 2016, 05:11:01 PM ---Jes bi pa nekam pokukala, kamor nism najbl prepricana, da je pametno, sam me matraaa. :-) Ena oseba iz preteklosti k se vedno bl vraca v podzavest, pa me zanima, ce se kej spomne name in ce je z njegove strani kej neplatonskih custev? In drugo vprasanje glede osebe, ki sem jo spoznala nedavno: kako kaze pri tem odnosu, je na obeh straneh prisotna privlacnost? Hvala ti!
--- End quote ---
Na vprašanje ali se ta oseba kaj spomni nate, pade karte Neiskrenosti, ki v tej situaciji govori predvsem o nestabilnosti, nihanju. Glede čustev iz njegove strani pade karta Ljubimec in karta Zvestobe, kar pa proti tebi nakazuje na lepa in močna čustva, v znamenju ljubezni in zaščitništva. :) :)
Pri drugem vprašanju se bo odnos nadaljeval zelo lepo, harmonično. Padle so karte Otrok, Denar, Poroka. Torej odnos se bo nadaljeval zelo lepo. Privlačnost je obojestranska. Zate je padla karta Bolezni, kar namiguje na spolnost, medtem ko za njega pade karta Neiskrenosti. Karta, ki v tem primeru prav tako nakazuje na spolnost. Ti dve karti se dopolnjujeta v tej situaciji. To pomeni, da je vse možno. :) :)
--- End quote ---
Se vedno sm presenecena, kako ti vse nekak vids, pa naj bo to tarot al pa ciganke. :-) Lepo si polozu celotno situacijo. K bos kej gledu komu spet, bova sam pospegala za prvo osebo ce se bo sploh kdaj kej sam od sebe oglasu oz. kaj ga drzi nazaj? In za drugo ce kaze, da bova kej zrealizirala v tem letu? :D
--- End quote ---
Prišlo bo do nekega preobrata, ampak ni videti, da bi se sam oglasil. Karte Hrepenenja, Hiša, Smrt in Nesreča ter Potovanje. To bi lahko simboliziralo tudi, da se bo oglasil, in da boš malce šokirana, nepripravljena. Nazaj ga drži zveza. Njegova ali tvoja.
Ali bosta z drugim kaj zrealizirala? Bolezen, Neiskrenost, Poroka, Tat, Veselje. Bosta. :) Tudi v tej situaciji znaš biti malce presenečena oz. šokirana, nepripravljena. Ne bo ravno po tvojih načrtih. :) :)
--- End quote ---
Hm, glede prvega vse jasno. Odlicna detajlna razlaga, kot ponavadi. Super si in iskrena hvala! Glede drugega (glede na karte) le podvprasanje: presenecena v dobrem ali slabem pomenu? 😀 nisem cisto prepricana, kaj zares so 'moji nacrti' tko da dejansko ne vem. 😀
--- End quote ---
Hmm... Jaz bi rekel, da boš nad seboj presenečena pozitivno in negativno. Želela si boš neke stvari, po drugi strani si pa ne boš želela neke stvari. Pri uresničevanju načrtov obstaja možnost, da boš ovirala samo sebe. Na koncu se bo sicer vse razpletlo zelo pozitivno. ;)
Missy:
Smorn torej. Se mu bom poskusla izognt. Upam, da je to ena unih stvari, k se jim da izognt. 😂😀 Hvala Zarek, javm ce bo kej premikov. 😀
Žarek:
POTOVANJE - hitrost, ustvarjalnost, druženje, hitre odločitve, novice :)
Maja:
OK. :)
Tea:
za danes pa same akcije
hvala
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version