Author Topic: Čarobne morske deklice in delfini/ ljubezensko angeli  (Read 92275 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
Re: Čarobne morske deklice in delfini/ ljubezensko angeli
« Reply #390 on: September 14, 2016, 08:21:01 AM »
V stilu s tarot karto.
9ZK 656

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #391 on: September 14, 2016, 08:39:54 AM »
A lahko še jaz eno, rabim danes NUJNO  :)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline bilka

• Mojster
« Reply #392 on: September 14, 2016, 08:43:29 AM »
Nensi:

Seveda velja :)

Torej:
DA - vaša intuicija je pravilna, ravnajte se po njej!

Nebesa vam želijo sporočiti, da bodo poskrbela za vse podrobnosti pri življenjskih spremembah. Če jih boste le prosili za pomoč in jo potem tudi sprejeli v kakršni koli obliki, vas bodo podpirala na vse mogoče načine.

Offline bilka

• Mojster
« Reply #393 on: September 14, 2016, 08:44:26 AM »
Tudi jaz prosim, če lahko  :D

POMAGAJO VAM - nebesa delujejo za kulisami in vam pomagajo, čeprav še ne vidite rezultatov!

Offline bilka

• Mojster
« Reply #394 on: September 14, 2016, 08:52:09 AM »

JANE, če je nujno, sem rekla, da ti dam dve karti in so padle TRI!  :o :-*
TOrej:

RAZISKUJTE SVOJE MOŽNOSTI  - čas je da pogledate še druge možnosti, dober čas je za spremembe.
dodatna razlaga:
Ti bo mogoče z razlago bolj jasno:
Včasih mislimo, da je "to pač tako, kot je" in sploh ne vidimo drugih možnosti. S to karto vas nebesa prosijo, da pregledate vsako podrobnost, za katero ste mislili, da se ne more spremeniti. Za trenutek se ustavite in se pretvarjajte, da vam je čarobna morska deklica uslišala tri želje. Zaželite si lahko karkoli. Kaj si boste zaželeli? Vse kar si želite, je namreč mogoče in ta karta vam kaže, da raziskujte svoje možnosti. Najprej lahko to storite s pomočjo sanj podnevi in ponoči.
Potem je pomembno, da tiste možnosti, ki jih lahko dokončate danes, spremenite v realnost, tako da jih razbijete v manjše cilje. Ko boste raziskovali nove priložnosti, prične energija univerzuma teči v smeri vačih sanj. Vsak korak, ki ga naredite, ni pomembno, kako majhen je, vam pomaga videti nove možnosti, ki jih niste opazili še nikoli do zdaj.

VREDNOST - vedite, da si zaslužite samo dobro!
svoje manifestacije ste zavrgli zaradi globoko zakoreninjenega mišljenja, da si tega ne zaslužite. vendar te niso nagrada za lepo obnašanje. so le učinek vaših misli, verovanj, občutkov in delovanja. KAdar si dobolite, da sprejemate, pomagate božjemu načrtu, da vsepovsod prikazuje ljubezen.
Sprejmite vse dobro in uporabite besede: "Hvala za vse darove, ki sem jih prejela. Hvaležno jih sprejemam v dobro vseh"

SANJAJTE - opustite vse nepomembne misli o sebi! Poglejte se, kako napredujete.
ta karta vam kaže, da odvžite vse misli ai občutke o manjvrednosti. Resnično verjemite, da ste popolnoma usposobljeni za vsa prizadevanja, o katerih sanjate!

Offline bilka

• Mojster
« Reply #395 on: September 14, 2016, 08:53:22 AM »
Za vse pa tole:

OSTANITE OPTIMISTIČNI - vaše sanje se uresničujejo. Ne odnehajte zdaj, preden se zgodi čudež!

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #396 on: September 14, 2016, 08:56:10 AM »

JANE, če je nujno, sem rekla, da ti dam dve karti in so padle TRI!  :o :-*
TOrej:

RAZISKUJTE SVOJE MOŽNOSTI  - čas je da pogledate še druge možnosti, dober čas je za spremembe.
dodatna razlaga:
Ti bo mogoče z razlago bolj jasno:
Včasih mislimo, da je "to pač tako, kot je" in sploh ne vidimo drugih možnosti. S to karto vas nebesa prosijo, da pregledate vsako podrobnost, za katero ste mislili, da se ne more spremeniti. Za trenutek se ustavite in se pretvarjajte, da vam je čarobna morska deklica uslišala tri želje. Zaželite si lahko karkoli. Kaj si boste zaželeli? Vse kar si želite, je namreč mogoče in ta karta vam kaže, da raziskujte svoje možnosti. Najprej lahko to storite s pomočjo sanj podnevi in ponoči.
Potem je pomembno, da tiste možnosti, ki jih lahko dokončate danes, spremenite v realnost, tako da jih razbijete v manjše cilje. Ko boste raziskovali nove priložnosti, prične energija univerzuma teči v smeri vačih sanj. Vsak korak, ki ga naredite, ni pomembno, kako majhen je, vam pomaga videti nove možnosti, ki jih niste opazili še nikoli do zdaj.

VREDNOST - vedite, da si zaslužite samo dobro!
svoje manifestacije ste zavrgli zaradi globoko zakoreninjenega mišljenja, da si tega ne zaslužite. vendar te niso nagrada za lepo obnašanje. so le učinek vaših misli, verovanj, občutkov in delovanja. KAdar si dobolite, da sprejemate, pomagate božjemu načrtu, da vsepovsod prikazuje ljubezen.
Sprejmite vse dobro in uporabite besede: "Hvala za vse darove, ki sem jih prejela. Hvaležno jih sprejemam v dobro vseh"

SANJAJTE - opustite vse nepomembne misli o sebi! Poglejte se, kako napredujete.
ta karta vam kaže, da odvžite vse misli ai občutke o manjvrednosti. Resnično verjemite, da ste popolnoma usposobljeni za vsa prizadevanja, o katerih sanjate!

Sem prej zabluzila pa sem mislila da je odgovor za Reno zame :D :D

O super, moram zdaj vse sprocesirat tole....itak vem, da si zaslužim najboljše :) Hvala ti.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #397 on: September 14, 2016, 08:59:03 AM »
Za vse pa tole:

OSTANITE OPTIMISTIČNI - vaše sanje se uresničujejo. Ne odnehajte zdaj, preden se zgodi čudež!

hvala, super  :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline bilka

• Mojster
« Reply #398 on: September 14, 2016, 09:04:08 AM »

Sem prej zabluzila pa sem mislila da je odgovor za Reno zame :D :D

Sem opazla :D

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #399 on: September 14, 2016, 09:16:27 AM »
Za vse pa tole:

Juhej hvala
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #400 on: September 14, 2016, 10:33:26 AM »
Jaz bi tudi eno, prosim.
9ZK 674

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #401 on: September 14, 2016, 10:42:28 AM »
Nensi:

Seveda velja :)

Torej:
DA - vaša intuicija je pravilna, ravnajte se po njej!

Nebesa vam želijo sporočiti, da bodo poskrbela za vse podrobnosti pri življenjskih spremembah. Če jih boste le prosili za pomoč in jo potem tudi sprejeli v kakršni koli obliki, vas bodo podpirala na vse mogoče načine.

Hvala Bilka, grem torej intuitivno v nove čase in nove zmage  8) :-*

Offline bilka

• Mojster
« Reply #402 on: September 14, 2016, 11:46:54 AM »
Jaz bi tudi eno, prosim.

Bom takoj jutri zjutraj☺️

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #403 on: September 14, 2016, 03:34:29 PM »
Tudi jaz prosim, če lahko  :D

POMAGAJO VAM - nebesa delujejo za kulisami in vam pomagajo, čeprav še ne vidite rezultatov!

Najlepša hvala Bilka  :-*

Offline bilka

• Mojster
« Reply #404 on: September 15, 2016, 07:23:23 AM »
Jaz bi tudi eno, prosim.

POSTAVITE SI VIŠJE ZAHTEVE - povečajte svoje zahteve in pričakujte več od sebe. Ne pristanite na manj!

Ta karta kaže na to, da ste se hoteli prepričati, da je trenutna situacija prava, kar pa ne drži. Pristali ste na manj, kot ste si želeli in na veliko manj, kot si zaslužite. Nsbesa vam bodo pomagala, da se ozdravite. Morda bodo spremenila neprijetne situacije v vašem življenju. Vse, kar morate narediti je da prosite nebesa za njihovo pomoč in se držite njihovega vodstva.
Danes si vzemite čas za predstavitev in sanje o tem, kaj si resnično želite. Ne bojte se razočaranja - zaslužite si čudovito življenje in imate moč in nebeško pomoč, da se vam želje uresničijo. Strah in skrbi upočasnjujejo vaše izpopolnjevanje, zato se razbremenite in pošljite nebesom vse svoje dvome in skrbi. Sezite po zvezdah, vedite, da ste usposobljeni in da si zalužite vse te darove, samo razprtie svoje roke!